panna

Swaygirl

no ono je to najlepsie vzdy s kondomom..bo nikdy nevis co a jak a nahodou s cosika stane a o devat mesiacov bude vysledok..pripadne budes mat nejake nasledky cely zivot...celkom dobry je extra safe od durexu bo je aj vice lubrikovany lakze to bude aj lepsie klzat...my sme ho mali prvykrat taky..

izzy

dakujem ste vsetci fajn. diky moc naozaj za radu a tak:) ale este by ma zaujimalo ci je lepsie to po prvy krat robit s kondomom alebo bez?

dustyna

Ahoj Izzy...chcem ti len dodat trosku optimizmu a aby si vedela,ze nie si v tom sama:).Mam 22 a pred 4 mesiacmi som stretla svojho milacika.Zacali sme spolu chodit az pred 2 tyzdnami,ale vie o mne skutocne vela.Jednoducho som mala stastie,ze som spoznala cloveka,ktory mi bol najskor kamaratom a postupne sme si uvedomili,ze k sebe citime aj nieco viac.To ze som panna samozrejme vie a povedala som mu to,este predtym,ako sme sa rozhodli,ze chceme byt spolu.Jednoducho sme sa rozpravali o vztahoch a tak nejak som mu to prezradila a som tomu velmi rada.Jeho reakcia bola uplne skvela,a uprimne mi dal pocitit,ze si ma za to vazi.Nemas sa coho bat,uplne ma pochopil a dokonca mi povedal,ze je rad,ze prvykrat budem len jeho.(to su jeho slova:)).Samozrejme,ze aj ja mam trosinku obavy,ake to bude,ze mu este nebudem vediet dat vsetko,ze som jednoducho neskusena,ale ked sme sa o tom rozpravali,tak ma utesil,ze sa budeme spolu milovat,az ked to budem aj ja chciet a citit sa na to a vtedy to bude z lasky a preto to bude krasne a pre oboch nezabudnutelne.A este nieco,pri nom som zazila aj svoj uplne prvy bozk,ja viem,ze si teraz niekto moze mysliet,ze som asi nejaka divna,na toto vsetko cakat az do 22,ale dnes nelutujem.Viem,ze to bolo a je spravne.A aj ked som teraz zalubena a asi vsetko vidim ruzovo:),Izzy vaz si samu seba za to,aka si.A ak si ho uz nestretla,tak ja som si ista,ze stretnes cloveka,ktory si ta bude vazit a hlavne ta lubit,pre to,aka si.A vtedy budes aj ty stastna a povies si,ze oplatilo sa cakat,prave na toho tvojho milacika:).Vela stasticka

brankko

ahoj izzy pokial s tym mas problem nie je nic jednoduchsie, ja som nemal "statie" na pannu takze by som ti s tvojim problemom rad pomohol a vobec by mi nevadilo ze "budes nemozna"

sandraa

to ze mas 22 rokov a si este panna nie je v ziadnom pripade hamba!!!a uz vobec sa to nemusi bat povedat priatelovi...ak ta lubi..bude to prenho cest..)))))

anonym_07

mal by som otazku, pokial je zena este panna a rozhodne sa to zmenit, pri prvom pohlavnom styku by mal mat partner prezervativ? nedochadza pri \"prvom\" komtakte ku krvacaniu zo strany zeny? nechem aby bolest alebo ine neprijemnosti odradili partnerku od sexu, vie mi niekto poradit?

izzy

dakujem velmi za vase prispevky je to fajn vediet ze nie som na svete jedina panna:D ale trapi ma aj to ze budem v posteli uplne nemozna a bojim sa toho trapasu ze naozaj nebudem vediet co mam robit a ze partnera nevzrusim lebo nebudem dost aktivna...

andy

no to som ešte ja Andy ma napadlo že mám kamarátka ktorá má 27 rokov a je ešte panna tak potom čo si môže ona o sebe hovoriť a tiež čaká iba na toho praveho skratka niekto si najde partnera skôr niekto neskôr ja mám tiež 27 rokov a pravu lásku ( aspoň dufam ) som si našiel vlastne až ked som mal 26 a rok som abstinoval so sexom skratka to je osud ale radšej neskôr a isto ako skôr a popáliť sa ako som to spravil ja pretože ja som sa popálil a riadne ale beriem to tak že človek nikdy nevidi čo ho čaká.Takže prajem ešte raz vela šťastia a kludne sa ozvy ak budeš potrebovať

....................

izzy, tiez mam 22 a som na tom rovnako. Obcas si pripadam ako z marsu, ze som hadam jedina... ale myslim si, ze sa namame za co hanbit alebo nieco podobne. Proste chcela by som tie krasne chvile prezit s clovekom, ktory pre mna bude ten jediny, pravy, ktoremu budem stopercentne doverovat, ktoreho budem nadovsetko lubit. Niekto ma to stastie a stretne taku osobu skor, niekto neskor... ja patrim do tej druhej polovice, bohuzial.
Ak ta tvoj priatel bude naozaj lubit, nebude mat vobec ziadny dovod reagovat neprimerane, skor bude poteseny... prajem ti vela stastia a naozaj sa tymto netrap!