Antikoncepcia Vreya

monizeg

ja som vreju brala 3mesiace a pribrala som rekordnych 12 kil ...som s toho nestasna dal mi teraz gynekolog AIDEE tak som zvedava co je to zac

Veronka1551

Ahoj, užívala som ju cca 2 roky, po preventívnej prehliadke mi ju gynekológ okamžite vysadil, pretože ma vraj rovnaké zloženie ako HAT ktorá spôsobila smrť asi 5 ženám. Mne osobne problémy nerobila, aj pleť sa mi po nej veľmi zlepšila, no nemali by ste ju brať dlhšie ako rok..čo môj gynekológ zanedbal.

Mugen777

Zdravim, moja priatelka začala brať túto HAK a je náladová, slále je unavená a nemá chuť na sex. Už ju raz brala ale takéto účinky nemala. Čítal som že táto HAK má rôzne účinky. Viem že na každú ženu to pôsoby inak ale myslíte si že to bude trvat dlhodobo alebo sa to vráti do normálu? Mám o nu strach hlavne ked je celé dni strašne unavená a pri jej práci musí byť stále v pozore a sledovať okolie. Ďakujem za odpoveď.

adry258

ja beriem tuto antikoncepciu mesiac..len mesiac a uz sa mi uplne vycistila plet,aj dekolt,ktory som mala strasne vyhadzany...schudla som,jem normalne,aaa vraj mi aj narastli prsia :) a to len za 1 mesiac,uvidim ako to bude prebiehat dalej....ale podla mna je uzasna :)

jankaaaaaaaaa

zalezi od stavu pleti. mne pomohla hak az po 6mesiacoch a tom som nemala vobec akne ani vyrazky, skor len necistu plet

Majuška

Ahojte chcela by som sa spitat že beriem tuto antikoncepciu asi 14dni a prvu tabletku som si vzala v prvý den menštruacie a tu som potom mala asi 4dni no o 7dni som dostala zase... Môže to byt spoločné s tymi tabletkami???? dakujem za odpoved:)