Mozem odpadnut?

skazaton

hod si flasha , to je taka sranda kde sa ti prekrvi tusim ze nohy alebo mozog nie ,a potom sup , letis na zem ... :) robi sa to tak , predklon sa , ruky si tak asi daj dopredu , a hrozne rychlo hlboko dychaj , a potom za taku minutu , sa rychlo vystri , a nedychaj -> Bum .. :D:D inac lepsie je , ked si kupis skate , a ides si na nom davat nejaku monstroznu vysku , tam ked si zlomis nohu , aspon o tom mozes rozpravat ;)

ethel

zuzka..nerozumieš čo som ti tým chcela napísať...tvoje myšlienky sú plné len potreby urobiť niečo čo ťa zviditelní-suicídum...u mňa si sa už zviditelnila,ale poviem ti,je mi lúto,že si v tomto stave..drž sa..

mimi.a

zuzike.. zatial, ved co ked odpadnutie nezaberie? Potom budes robit co??? Skocis z okna? Prestanes jest? Zacnes robit nieco ine, hlavne aby si si riadne ublizila?? Mozno by ti naozaj nezaskodilo zajst za nejakym odbornikom a porozpravat sa s nim, nech to nezajde pridaleko. Mozno tebe to pripada normalne co robis... ale mam dojem, ze nikomu inemu. Moja, nerob si zbytocne problemy, nestoji to za to:)

ethel

Zuzka..keby si mierila a strelila sa,to je iné,to máš pravdu..to o čom uvažuješ ty je stav,ktorý sa lieči liekmi.To ti vravím teraz pravdu..poznámčloveka,ktorý si myslel,že keď si pred mojimi očami podreže žili,tak si uvedomím,že ma má rád...ja som to vedela,ale vedela som aj to,že sa snaží takouto cestou vyvolať lásku moju lásku...nuž nepodarilo sa mu to..podrezal sa a potom uháňal do nemocnice..a potom uháňal na psychiatriu...asi tak...

zuzike

ethelka.ja neviem,preco vy vsetci hned vo vsetkom vidite psychiku..a ze to je nenoramlne..nechapem...
ved normal
keby som na seba mierila pistolou to by uz bolo mozno trochu od veci ale take???

Soraja

nikto ti nevravel, ze si psycho, nedomyslaj si nieco, co ti nikto nepise. ale myslim si , ze 16 rocna dama, by mala mat uz trochu toho rozumu. Pre to, by si ta ludia vsimali, nemusis odpadavat a fakt hazardovat so svojim zivotom.
Mozes si vazne ublizit, skus mysliet an ludi, ktori ta maju radi a nevymyslaj somariny. Z mojho okolia tiez niekto takto vymyslal a vies kde skoncil? Na cintorine. Je ti to treba? a hlavne ta bezohladnost. A ak chces fakt odpadnut, poviem ti ako na to, nejedz aspon 2 dni, vodu nepi vobec a nespi a chod si niekam zabehat aspon na 4 hodinky v kuse, mozno sa ti podari odpadnut hned v prvy den a nemusis hladovat aspon dva. Len si uvedom, ze ohrozovat svoj zivot pre niekoho, aby si ta vsimol je totalne detinske a hlupe. Si uz skoro dospela, tak sa tak aj zacni spravat. Lebo mozes ublizit len tym, ktori ta maju radi. A este aby si nemala nejake zdravotne nasledky, potom by uz bolo neskoro lutovat.