Kaderníctvo BB

Matias 09

Ja som navštevoval viac salónov v BB a nakoniec už niekoľko rokov chodievam len do Lele štúdia. Keď som si to porovnal, tak toto bola najlepšia voľba.

Anastasia

Čauko ja Vám odporúčam LELE štúdio na Kyjevskom námestí č.9 v Milestones(tri veže).Baby absolvujú školenia rôzne vo svete a je to aj patrične cítiť ale hlavne vidieť.Výsledný efekt je neskutočný.

WTWT

Lele je super :-) sluzby, ceny, pripravky, prostredie aj vlasove stylistky som velmi spokojna so strihanim , snad aj nafarbit pojdem k nim

jeanette

Úplne s Vami súhlasím,kaderníctvo LeLe štúdio v BB je najlepšie alebo minimálne jedno z najlepších v meste,samozrejme záleží aj od uhla pohladu ale takí prístup a hlavne ceny sú určite TOP pretože zákazníkovy garantujú najnižšiu cenu a to nám tu doteraz chýbalo.

Jajka11892

Super je kaderníctvo LELE :) Je nové a aj ceny sú priaznivé. Je to na kyevskom námestí v tých nových panelákoch :D A chodte ku kaderníčke Lenke keby dačo dám vám kontakt :)

enzik

Mám super skusenosti v študiu LELE v Banskej Bystrici a teraz tam maju dokonca nejaku akciu na stužkové:vlasy,vizáž a nechty tuším za 50,-euro,tak sa mi zdá.

Liliy

Ahojte,vedeli by ste mi prosím poradiť nejaké dobré kadernícto?potrebovala by som účes na stužkovú,ak viete napíšte ..dakujem:-)

ciha

prosim poradte...niaky dobry salon kde licia a strihaju a robia ucesy (potrebujem na stuzkovu).... kde robia pekne a dobre ale nie velmi draho .... prosim info zaslat na ciha24@azet.sk .... vdakaaa