Útlak v krku

Príspevok v téme: Útlak v krku
škrupinka

prosím Vás, vie mi niekto poradiť,čo by som mala ešte podniknúť, ak má v určitých častiach dňa nesmierne tlačí až škrtí v krku v oblasti jamky, kde sa nachádza štítná žľaza? Absolvovala som endokrin.,krčné, neurologické a onkolog. vyšetrenie a nenašli žiadnu anomáliu.Spozorovala som, že ak pijem, alebo jem tak sa to stráca, ale predsa nemôžem stále jesť, alebo piť. Včera som, ale zistila, že mám mrle, môžu to spôsobovať ony? Na akého špecialistu sa ešte mám obrátiť? Vďaka za radu

RNG

Ked si chces zvysit pocet bielych krviniek na vyssiu imunitu, da sa to jednoducho doplnkom beta glukanom, vytazkom z kvasnic, hribov alebo z ovsennych pliev.
Najbeznejsi je 1,3 beta glukan z hliv alebo z kvasnic.
Klinicky ucinne davkovanie je od 2x200 mg udrzobne do 3x400 mg intenzivne denne.
Mensie davky su neefektivne, aj ked ich niektori nesvedomiti vyrobcovia odporucaju.

ciara

imunor predpisuje imunoalergolog,su to ampulky s vytazkami bielych krviniek z osipanych, neda sa to volne kupit 4 amp. stoja vyse tisicky.

škrupinka

RNG, už neviem kam sa mám obrátiť, aby mi zistili, prečo mám ten odporný pocit v krku, mám isť znova na onko? to sa mi veru vôbec nechce. Písal si niečo a antimikrobiálnych prostriedkoch môžeš dačo bližšie?

RNG

Co tak prirodne veci na imunitu alebo sirokospektralne antimikrobialne. Ved nieco to musi sposobovat a to sa musi dat nejako potlacit imunitou alebo vytlct antimikrobialnym prostriedkom.

škrupinka

ciara, to akože mam brať imunor? da sa kupiť v lekárni? niekedy som uživala imudon a ten bol iba na lekársky predpis

m janík

každý telesný orgán vyživuje,alebo kontroluje niektorú časť tela,podľa literatúry v tomto prípade môhla byť pečeň

alti

S nadsencom pre akupunkturu Janikom sme v tomto pripade za jedno /inak, aj ja mam s vybornym vysledkom odskusanu akupunkturu na problemy chrbtice/: vysoky bilirubin v tele je signal nedostatocnej cinnosti pecene. Pri vysokom bilirubine je "skrtenie" typicky prejav. Pravda, pricina u Teba moze byt aj ina. Od PC mozeme len uvazovat, nie diagnostikovat. prijemny podvecer