trápi ma akné

majisko

RNG prosím : Moja dcéra sa stravuje takto: necukrí, nesolí, pije viac ako dva litre vody len čaje bylinkové , zelený, neje mäso a aj pozitívne myslí myslím , že pre skoncovanie s akne je to viac ako dosť a napriek tomu má neústále nečistú pleť. ako ďalej. Co ešte treba . A jazvy - veľmi zlé, ako jej pomocť ? matka .

sarge

RNG mal som problem s akne dlhodobo asi 7 rokov chodil som ku koznemu a ten na to povedal prestante jest cokoladu a bla bla prdpisal masticky a poslal domov no nic sa nezlepsovalo jedneho dna moj kozny odysiel na dochodok a prisla uplne ze skvela doktorka teda jeho nastupkyna a ked som dosiel zanou a povedal jej ze jej kolega ktoreho teraz zastupuje mi povedal ze nemam jest cokoladu a upravit stravu sa len zacala smiat a povedla mi ze stary doktory vedia len to co sa naucili pred 40rokmi dneska je vsak uz uplne ina medicina zobrala mi krv predpisala antibiotika a po 5 mesiacoch uz nemam ani jednu vyrazku a to uz od vtedy presli 2 roky proste lieky na akne existuju a ako mi potvrdila ona strava s akne nema vobec nic spolocne!!!

lucynda55

ja pijem pol roka liter zeleného čaju denne, a prestala som používať čistiace vody + ten zinok asi 3mesiace 1tableta denne, a problém s akné zmizol:o)

RNG

baccardi, ktora medicina sa nevie dohodnut, ci to je sposobene hlavne jedlom, vacsinova, ktora zije z predpisovania chemickych masticiek, syntetickych antibiotik a roaccutanu alebo ti, co urobili vyskumy na povod acni a liecia ich zmenou stravy, doplnkami, prirodnymi latkami; s uspechom, podotykam.

baccardi

strava - zisti si či ti niečo škodí..medicína sa momentálne nevedia zhodnúť či ovplyvňuje akné alebo nie, ale to musíš vyskúšať sám

med, mydlo, alpa, bylinky a podobné - to pomôže len v lahkých formách akné, ak máš strednú alebo ťažku ani s tým nestrácaj čas.

hned chod k lekárovi - začni lokálnymi preparátmi (od erytromicínových až po peroxidové) ak nezabere do 1 mesiaca, nečakaj kým sa to spraví same a žiadaj lieky tipu Roaccutane a pod. Ak to necháš tak, vzniknú ti jazvy, a ich skoro úplné odstránenie je už dnes možné ale počítaj s desiatkami tisíc.

RNG

mariankoo," si vedla, ako ta jedla"
Vsetko, co sa deje v tele je ovplyvnovane stravou a koza je miesto latkovej vymeny, podobne ako creva, ladviny ci pecen.
Telo cez nu dycha, vyhadzuje neziaduce materialy dokonca transdermalne prima vselico, preto napr ten blahodarny ucinok kupelov a mora.
Podkozne tukove vazivo je jedno z miest, ktore je pomerne slabo vyzivovane a cistene, tak vyhadzuje skodliviny najkratsou cestou, cez tukove zlazy. A ked su to tvrde tuky(hydrogenizovane, spalene, oxidovane) tak sa tukove kanaliky zapchaju=acne.
Preto ma mladez vychovana na prazenych zemiacikoch a inych spalenych a hydrogenizovanych tukoch taku mizernu plet.
A cistenie takto zamoreneho tela trva mesiace, lebo tuky su v tele ulozene a netransportuju sa tak jednoducho, ako vodorozpustne latky.
Japonky maju krasnu porcelanovu plet v Japonsku, ked sem dojdu a zacnu sa stravovat typicky americky, okamzite dostanu acne.