Palette color shampoo

borovica

Ja používam palete šampón už dlhé roky a môžem povedať, že sa tak ľahko nezmyje. Dofarbujem si vlasy keď mi vyrastajú nové asi tak raz za mesiac.

curly

chcem sa len opytat, ci niekkto nevie, kao dlho trva zmytie color samponu na 24 umyti, lebo ho uz mam skoro 2 mesiace a vobec sa mi to nezmyva :( nie, ze by to bolo zle ale priznam sa, ze som necakala, ze to bude trvat takto dlho. dakujem

zuzanka65

Vypadávanie vlasov z farby, alebo šampónu nehrozí, obyčajne mé vnútorné príčiny, nedostatok vitamínov, stres, choroby- cukrovka, štítna žľaza. S alergiou je to už horšie. Aj ten, čo nikdy nemal alergickú reakciu na farby ju môže v priebehu života dostať, preto sa má robiť pred každým farbením vlasov kožný test, opísaný v návode každej farby na vlasy, či už z maloobchodnej siete, alebo na profesionálne použitie. Ešte nejaké otázky? P.s.: som kaderníčka.

monro

Dakujem dievcata, tak to asi skusim. Idem s muzom na vianocnu party, tak tam nechcem vyzeraz smiesne s tym vyrastenym melirom. Ozaj, nejaka alergia, vypadavanie vlasov nic? Lebo z toho mam dost velky strach.

basa

tenn v sacku nevydrzi skoro vobec,pred 3 rokmi som si na vyrastajuci blond melir dala palette color sampoo,ale stredne hnedy a chztilo mi to,jasne ,ze tie blond vlasy boli svetlejsie ale stratilo sa to,doteraz pouzivam tento sampon.

zuzanka65

Ak si dáš na melírom odfarbené vlasy color šampón, budeš mať melírované vlasy aj tak svetlejšie, ak nie hneď, tak po pár umytiach určite. Ak si prečítaš na krabičke je napísané, že je to farba dočasná. Ten v sáčku vydrží kratšie, ako ten v krabičke. Musím ťa však sklamať, keby si si dala aj pernamentnú farbu, po niekoľkých umytiach sa stane to isté, možno len o niečo neskôr. Ale skúsiť to môžeš, kým ti ten melír cekom odrastie, budeš mať aspon zmenu a načas to bude vypadať krasjšie, ako samotný odrastajúci melír.