psycholog.prosim pomozte,ak mate skusenosti.

evianka

ahojte, ja chcem ist psxchologovi, teda nie ze by som po tom tuzila, ale ja si pomoct neviem, potrebujem na to pomoc.. ako to teaz funguje, na vymenne listky? musim nieco mojej obvodnej vysvetlovat? a vraveli ste, ze on si objednava ludi na urcitu hodinu, to sa mam potom unho objednat alebo staci ked pridem neohlasena aj s vymennym listkom? najde si na mna cas? sorry za blbe otazky...

00001

Povedz mu všetko čo budeš mať na srdiečku, on sa ti bude snažiť čo najviac pomôcť a potom si naplánuješ ďalšie stretko. Neboj, bude to fajn:)Zbavíš sa svojich problémov a ak nie tak aspoň sa s tým dokážeš vyrovnať.

klaudika

aha.ja mam viac problemov,teda dve,ale take poriadne,z ktorych mam-depresie?neviem ci to nieeje silne slovo.ale som na uzkych.nevadi?ci to mozem povedat iba jeden z problemov?

00001

vieš, testy o tebe povedia najviac. Určite bude chcieť niečo vedieť. A samozrejme, zameria sa HLAVNE na tvoj problém.

00001

nemusíš sa báť, všetko čo tam povieš zostane len medzi tebou a psychológom. Pokiaľ by si niekto vyžiadal posudok psychológa a to samozrejme nikomu inému v podstate nie je treba. Iba ak by si menila svojho psychológa za nejakého iného, tak by si mohol vyžiadať info (posudok), ale nato by si musela dať písomný súhlas. A tam aj tak neposielajú všetko len nejaký krátky výcuc:)

00001

Neboj sa je to v pohodičke. Či je tam čakacia čakáreň ako u normálneho lekára? Tak to asi ťažko, väčšinou si pacientov objednávajú presne na určitú hodinu, takže nemaj boja. No ale určite tam bude nejaký priestor kde si na chvíľku sadneš kým ťa zavolajú:)))Prebiehať to bude úplne v kľude, buď budete sedieť v kresle alebo na stoličke. Pokecáte si o tom čo ťa k nemu priviedlo a o svojej minulosti, bude sa ťa pravdepodobne pýtať na rodinu. Vypíše ti kartu kde bude mať o tebe info údaje a určite budeš písať x testíkov. Je to OK:)

katka30

nemas sa coho bat. psycholog bude vediet ako s tebou jednat, je na to skoleny. bude to prebiehat prijemne a kludne