nechut do jedla v tehotenstve

Príspevok v téme: nechut do jedla v tehotenstve
lenka84

Ahojte!ja som tehotna asi okolo 8 tyzdnov este presne neviem lebo som este nebola na sono.moj problem je ze mi nechuti jest,byva mi zle co je v tehotenstve normalne ale nechut do jedla a tym padom ma strasne bolieva zaludok neviem co jest a citim sa strasne zle slaba,atd...ale nezvraciam ale citim sa ako na zvracanie,je to dost zle!!!poradte ak viete ako to zlepsit.dakujem

veronika

Ahoj Lenka Tento istý problém som mala aj ja.Trvalo to asi dva a pol mesiaca.Aj ja som mala odpor k jedlu a bývalo mi skoro celý deň zle.Ráno keď som otvorila chladničku som ju rýchlo musela zatvoriť lebo keď som videla hocijaké jedlo bolo mi ešte horšie.Ráno som ledva zjedla jeden celý rožok. Jedla som len keď mi bolo ako tak dobre.
Je ťažké jesť keď musíš nasilu hlavne kôli maličkému. Mne pomohlo počas tohto obdobia keď som ráno vypila čaj a ako tak mi chutili polievky. Stačí keď zješ aj menej ale častejšie. Daj si to čo si mala rada predtým keď si otehotnela ale nedávaj si ťažké jedlá.Jedz veľa ovocia-banány sú faktť dobré ale aj zeleninová polievka je dobrá. To ťa čoskoro prejde a za chvíľu ti bude chutiť, uvidíš.
Ja som teraz v 28.týždni tehotenstva a na malé sa strašne tešííííííím. Neboj zvládneš to len to musíš vydržať.