Rozvod ?

jawa

mám ho nechať nech sa viac prejaví? myslím že som ho dosť kritizovala za niektoré jeho nezdary a teraz to mám späť?

jawa

díky za vsetky príspevky, toto manželstvo je také láskavé aj neláskavé, pripadám si niekedy ako psycholo´gička hoci ňou nie som ani zďaleka. Takto to je už asi 10 rokov, trápne správanie môjho muže alkohol, a stáleosočovanie mojich rodičov no nič moc a pritom som stále neprišla na to prečo to všetko je tak, lebo sa držim toho že všetko má svoje príčiny a dôsledky.

ewe

Neviem,ake trapenie prezivas.Ak ta bije,nerozmyslaj ani minutu.Pomozes sebe,ale aj detom,pretoze nech sa snazis,ako snazis pred detmi nic neututles.Ak ta trapi inym sposobom,podvadza ta,alebo psichycky tyranizuje,to je tiez velky dovod na rozvod.Ja som sa tiez rozviedla ked mali moje deti okolo 10 rokov.Nebolo to lahke ostat sama s 2 detmi,ale v zivote som to neolutovala.Citila som neskutocne oslobodenie,co mi davalo silu vsetko zvladnut.Vies,ja sa drzim takeho pravidla,ze som dospela osoba a nikto nema pravo mi ublizovat,ked ja neublizujem!Takze si zhodnot svoj zivot,bolo by fain,keby ta niekto podrzal/rodina,priatelia/.Hlavne sa neboj mas svoje prava a tvoje deti tiez.Vsetko dobre ti prajem!

vecernica

napr ,ked nasi sa rozviedli bolo to pre nas deti o moc lepsie.Ono nekedy byva vyhovorka ze koli detom.My sme mali s otcom o moc lepsi vztah a viac sa nam po rozvode venoval.
ale vsetko ako rozchod a rozvod boli,,ale mozno len rok alebo dva,,a takto ta mozno bude bolet cely zivot ten vztah..mozno deti ta podrzia..