OČI

Príspevok v téme: OČI
oko

Mám problém s očami,mám poškodený sklovec a vidím také bublinkové flaky,očná lekárka mi povedala,ze je to spôsobené silným nárazom do hlavy,ze v sklovci sa urobili také hrčky,....pred šiestimi mesiacmi ma zbil jeden chalan,pričom som dostával peste len do hlavy,odtedy som nemal ziadne udery do hlavy...Je možné,že mi to spôsobil ten chalan???PORADTE PLEASE

blaaa

prosim vas ak mam kontaktne sosovky na 3 mesiace tak ta trvanlivost 3mesiace plati az od otvorenia alebo uz odkedy ich dostanem...dakujem

RNG

Ja som si vyliecil nakazu v oku(pink eye) koloidnou striebornou vodou.Kvapkal som si do oci kazde 3 hodiny a rapidne to preslo.
je to bezpecnejsie(10 ppm striebra) nez niekdajsie neonatalne kvapky, ktore obsahovali radove viac dusicnanu strieborneho.

lalusa

velmi prosim o radu toho,kto sa aspon trosku v tomto vyzna...zacinam mat velke obavy lebo na prave oko som mala virusovu infekciu asi pred 2mesiacmi a lekar mi povedal ze do 14 dni sa to vylieci...infekcia sice presla ale stale mam podla lekara nieco s rohovkou a to su uz dva mesiace po zaciatku ochorenia...neustale mi oko k veceru cervena a mam velmi zhorsene,zahmlene videnie...mam velke obavy ci to nieje nieco vaznejsieCo by to mohlo byt?...a chcela som rovnako poradit ci by som nemala zmenit lekara...ci je normalne ze z tych 14 dni je uz taka doba..dakujem

panika

ake kvapky ? ak len septonex, to ti nepomoze. Skus, ci ti nepredaju opthalmo framykoin mast - hned to zaberie, ale treba to brat niekolko dni, aby sa to zahojilo (ale ak je tvoj problem alergickeho povodu, bezne kvapky ti nepomozu)

nnataalicaa

prosim o radu!hrozne sa mi zapalilo oko a uz tri dni ma hrozne reze oko!pouzivam len kapky a skoro cely den spim!neviete mi poradit nieco na urychlenie hojenia alebo zmiernenie bolesti!neviete kolko sa to zhruba lieci?

oko2

Niečo podobné mám aj ja. Ale nikdy som s tým u lekárky nebol. Ani neviem, kedy som to po prvý krát zbadal.
Dlho som si myslel, že to vidím molekuly vzduchu, až kým som si
neuvedomil, že sa hýbu podľa toho, ako a kam sa pozerám. Niekedy sa tým zabávam pri pozeraní na jednofarebnú osvetlenú stenu. Už dávno som si na to zvykol a netrápim sa s tým.

oko

NIE,zevraj sa to vôbec nedá nijako liečiť a že to budem mat do konca zivota mi povedala očná...predpísala mi kvapky,ktoré by mi mohli teoreticky pomôct,dával som si ich dva tyzdne a nic mi to nepomohlo....kua sak urcite niesom jediny kto ma takito problem..PROSIM AKO SA TO DA VYLIECIT???????????

lena22

Neviem, v čom ti mám poradiť. Ten nález sa mne osobne zdá príliš vážny a neni dôležité aké nárazy alebo údery ti to spôsobili. Určite hľadaj výborného špecialistu očného lekára. Veď je toľko všelijakých techník, čo dokážu vyliečiť (napr.laser)