Neznasam menstruaciu !

RNG

Mexicky divojy yam(1-3 gramy), pupalkovy a borakovy olej(3 gramy) a damiana (2x500 mg) vacsine pomozu pri tychto problemoch. Stoji to za vyskusanie.
Kedze su to potravinove doplnky(doplnky vyzivy)nemaju ziadne postranne ucinky

radka6

ja mavam strasne silne bolesti ale antiku zaasadne odmietam a normalne uzite lieku typu panadol femina mi vobec nezabera, pijem aj zenske caje a ani tie mi vobec nepomozu, takze ja si uz fakt asi nijak nepomozem

qisi

brusne tance a po bolesti uz nie je ani stopy, ani hnacky uz nemavam ten 1. den co som predtym vzdy mala :) odporucam!!

poliewoocka

Baby,co mate problemy s bolestami a silnou menstruaciou zacnite s kardio cviceniami-najma beh.Mne to pomohlo:)

panika

:), uvidis, ze raz spoznas aj jej vyhodu. A kazdy problem pri menzes by som konzultovala s gynekologom-nie je to strasiak (lekar), ale odborna pomoc

nellka

A prečo to, baby, neriešite u svojho gynekológa? Existujú na to lieky, myslím, že aj nejaké homeopatiká pokiaľ vás to takto paralyzuje, tak s tým niečo robte.

radka6

mozem sa k tvojmu nazoru akurat tak pridat! to je pre mna najhorsia vec na tomto svete! nechapem preco sa musime MY, zeny takto traapit. mne je vtedy tiez strasne zle, od bolesti az placem a veru, som vyradena 2 dni mimo celeho sveta. no na zaplakanie! co by som dala ja za to, keby som ju uz NIKDY nemusela mat. alebo keby som ju nemusela mat kazdy jeden mesiac. no hroza!

levkaa

Brucho ma boli, ale ako odpad si teda nepripadam. Pubertalny vek bol vsak o nicom pocas menzes, silna a strasne bolestiva menzes, to som teda ani do skoly nechodila niekolko dni a raz som prisla skor celkom pretecena..