vysledky u gynekologicky

anabela

Ahoj Carolinka. Ja tiez mavam dvojku, lekarka mi hovori, ze je to ok. Nie je to sice uplne uplne naj, ale su to velmi dobre vysledky. Za pol roka zopakujes odbery a mozes mat jednotku.

marfuška

Carolinka,cytologické vyš.v gynekologii má stupnicu od 1-5.Jednotka je tá najlepšia,2 je v podstate ešte tiež v poriadku.Hodnotenie na 3 a vyššie už znamená nejaký problém,ktorý treba riešit.Takže nemaj obavy,zatial je to OK a po pol roku uvidíš.Často sa stáva,že 1 s 2 sa striedajú.Prajem všetko dobré.

carolinka

Dakujem Silvi, si zlatucka:). Sice ja som neprekonala ziadne gynekologicke choroby, ale inak som alergicka a sem tam sa na mna nieco nalepi, tak to bude mozno tym. Este raz vdaka. Pekny den.

silvias

Carolínka moja sesternica má tiež
vždy dvojku aspoň sestrička jej to tiež povedala.Hovorila že je zdravá
ale prekonala ona dosť chorôb aj gynekologických a tak nemá čístú jednotku ako ja. Ja chodím na gynekologickú prehliadku raz do roka a je to vždy O.K.Tak sa neboj lebo to máš
všetko v poriadku.Lebo ked výsledky
ukážku aspoň náznak neakej choroby alebo
problému tak by ťa hned volala sestrička alebo doktor a nepovedali by ťi to že je to poriadku.Pekný den a neboj sa Silvia

carolinka

ahoj Silvi:).Dakujem. Aspon si ma trosku upokojila. Ale ked Ty mas na jednotku a ja na dvojku, tak to asi znamena, ze nieco asi nie je velmi v poriadku. Nevies prosim Ta blizsie, co to znamena?

silvias

Carolínka ja ked idem ku gynekologoviň
tak mi vždy povie sestrička že mám
jednotku a to znamená že som zdravá
že nemám žiadne zmeny ani žiadnu
chorobu a dvojka je tiež dobrá,lebo
keby si mala niečo zlé,alebo by ti niečo tie výsledky ukázali zavolali by ťa na vyšetrenie.
Bud v pohode je to O.K.
Pekný den praje Silvia