ENDOMETRIOZA

katika

ahoj nelly diky moc...snazim sa setrit ako sa len da...verim a dufam ze to dobre dopadne ale bolieva ma brucho ako pri ms....este raz dakujem nelly....

nellla

Teším sa Katika s Tebou, neboj, keď Ti hneď dali lieky, bude to ok, mne prvý krát lieky nedali, mysleli, že to zvládnem sama, ale... Veľmi sa teším z takýchto správ, je to úžasné, dnes mám pekný deň, Tvoja správa mi ho urobila, tak držím palce a veľa šťastia! Je to super.

gfdrpkalkor

moja,taka tema tu uz je,dokonca tam mas 251 prispevkov...mozno tam najdes odpovede aj na tvoju otazku.Drzim prsty pa.

katika

ahojte...stal sa zazrak som tehotna....asi mi pomohla laparka a priefuk vajcovodov...len tiez berem tabletky lebo mozem potratit dufam ze sa i podari udrzat to ale pevne verim a dufam....dakujem vsetkym za radi..som zvedava ze ak udrzim mimco tak ci po porode budem mat endo...

nellla

Ahoj, mám endometriózu, diagnostikovali mi ju, keď som mala 17rokov. Liečila som sa, tiež sa mi nedarilo otehotnieť. Potom som otehotnela, no bábo som potratila. Po roku som opäť otehotnela, dieťa som donosila, ale s ťažkosťami, užívala som i lieky na podporu tehotenstva. Teraz som opäť tehotná a zas beriem lieky. Som na rizikovom.

matilda

Musí byť pri endometrioze zvýšený onkomarker? Teda robili mi CA 125 a bolo to v poriadku. Sono je v poriadku ale ja nie. Stále ma bolí v oblasti vaječníkov.