Nik ma nema rad.Nemam kamaratky.Preco?

Príspevok v téme: Nik ma nema rad.Nemam kamaratky.Preco?
ulettka

Mam par kamaratok ktore ma poznaju a vedia ze niesom namyslena ale doteraz som mala viac ale dozvedela som sa ze dve znich ma z duse neznasaju a ja nevem ze preco :(...nic som im neurobila.Dokonca som si myslela ze sme fajn kamaratky a teraz mi povedia ze o mne povedali ze som trapna krava :(:9 preco? vobec nemali dovod..:( som sa dozvedela ze ta jedna z tych dvoch kamosiek neznasaja este dve take baby tiez bezdovodne ja nevem ale uz si zacim mysliet ze si tak vybija komplexy:(...a teraz nevem ci mam ist koli nim do mesta mam za skryt alebo mam ist a ukazat im ze KTO SOM JA?

Prezývka55

No a to sa akoze nemozes venovat nejakej zalube alebo hobby? To jedina a najpodstatnejsia vec na svete je flakat sa niekde s kamaratkami?

Aňuška0045

Mám pod. problém k téme -" Nemám kamarátky.Nik ma nemá rád"
Minulé leto sme sa presťahovali do druhého mesta a ja si tu nemôžem nájsť kamarátky. Som taká samotárska, veľmi sa hanbím. Našla som si tu 2 kamošky, ale len na pár mesiacov. Neviem či som nebola podla ich predstáv alebo čo, ale prestali sa so mnou baviť. A mňa to strašne trápi. často sedím doma a plačem, lebo nemám nikoho s kým by som mohla chodiť von. Jediný s kým sa môžem porozprávať sú spolužiačky, lenže chodím do školy do druhého mesta, takže som s nimi len doobeda a po škole som zase sama. A cez prázdniny je to ešte horšie. Každý vraví, že sa teší na leto, len ja nie. Pretože nemám s kým chodiť von a samej mi je trápne prechádzať sa.