Ziskanie energie

burko3_2

ja by som tiez poradila hroznovy cukor, mne velmi pomaha pri uceni.Dostat ho vo forme cukrikov alebo prasku do vody.Ale samozrejme musis trosku vipnut. ja mam tiez toho vela ale mam aj cas na oddych, inac by som sa zblaznila. fakt je dobry hroznovy cukor. drzim palce

Lecitin

Ja som na energiu a lahšie učenie používala lecitin davala som si ho hodinu,alebo dva hodiny pred tym než som sa začala učiť.Zo začitku 1000 miligramový viac by som neodporučala.Po prvom užiti môžeš mať unavu,ale po dalšich užitiach budeš cítiť energiu.Dostať to aj v menšich aj večšich baleniach tie vetšie stoja cez 200 sk menšie neviem a ak chceš niečo lacnejšie tak odporučam cukriky COFITOS,ale s lecitinom mam viac skusenosti.Tak ti držim palce./neodporučam večer pred spanim/

laura111

V skuskovom obdobi, ked je clovek v strese, je dobre uzivat vyzivove doplnky vo forme vitaminov a mineralov, skus gingko - lahsie a hlavne rychlejsie to lezie do hlavy, alebo guaranu. Je dobre si spravit obcas pauzu a prejst sa po cerstvom vzduchu.

hubert

ja na ucenie pouzivam doplnky vyzivy s obsahom Guarany.
Da sa to kupit normalne v lekarni, momentalne mam pripravok "Energy & Memory" - obsahuje to guaranu a kofein. Ked si to dam, tak nemam problem so sustredin a zaspavanim pri uceni. (Len si to nesmies dat vecer, lebo nebudes moct zaspat)

jatyon

29c160b856kia:
vela spanku, vela surovej stravy, ovocie, zelenina, denne pohyb - telesna aktivita, pobyt na cerstvom vzduchu..... a bude!

janík

najrýchlejšie sa dá získať pomocou akupunktúry:
1,jang energiu-jej úlohou je zateplovať a poháňať všetko čo má byť v pohybe(krv,tekutiny...)
2,energiu,ktorá nám dodáva silu
Napichnutím príslušných energetických bodov tieto enrgie posilníme