Mám anorexiu - ako sa z toho dostať?

martinka111

radosť, pohoda, optimizmus, chuť do práce, do jedla, dobrá nálada sú základom, aby bol človek šťastný a mal radosť zo života, z ľudí, ktorí ho denne obklopujú ale najmä zo seba, zo svojich úspechov. Nielen šťastie ale aj zdravie je to najcennejšie, a nik ti ho nemôže zobrať, iba ak ty sama a to asi nechceš.
ked stratiš radosť, stratiš seba. Veľa šťastia ty to dokážeš, pekne verím.

rockerka

aNOREXIA JE CHOROBA- PREDSTAV SI ZE JE AKO ANGINA. Pri angine ti daju antibiotika aby si sa vyliecila. Jedlo je tvoje antibiotikum. Ako neni pekne ked ti pri neliecenej angine tecu sople z nosa tak neni pekne ked ti pri anorexii vytrcaju kosti!

evcca

anorexia a bulimia nie su o zdravom chudnuti, je to mrzacenie tela, trestanie tela za rozne nedostatky. baby nechcu byt pekne, ale vychrtle, proste ine, tazko to pochopi niekto, kto to nezazil, alebo nema takehoto velmi blizkeho cloveka.

janette12

ked tak chete strasne schudnut ze sa zahravate zo svojimi zivotmi,preco nejdete do posilovne,nesportujete do sauny a preco nechudnete tak???alebo sauna a zdravo sa stravovat co vy na to??/citit sa dobre ,byt silny ,a pekny???bez kadejakych zvracani a saskovani???

yoyo

veru, kto nezažil, nepochopí, Betka, bola by škoda, keby si do toho opäť spadla, ja som mala anorexiu, keď som mala 13, bolo veľa dôvodov, ale po dvoch rokoch som si povedala dosť, a už som do toho nikdy opäť nespadla, mne veľmi pomohlo to, že som začala aktívne športovať, a športujem už aktívne 6 rok, a na chudnutie ani nepomyslím, skôr naopak, jedla si doprajem až-až a moja postava vyzerá výborne, je to o tebe a tvojej pevnej vôli, lebo keď chce byť človek skutočné šťastný, v prvom rade musí milovať sam seba...drž sa

evcca

vdaka za tvoju neinformovanost. a pekne sviatky tebe aj tym bezdomovcom, ktorym asi das to jedlo ty, ked ti vybrali mandle a asi ta este skrabe hrdielko.

renata1

:-))preto reagujeme aj my,co sme uplne v pohode,lebo je to verejne forum a tu zrejme cakate vracajuce dievcata,ze vas tu kazdy bude lutovat.my ktore by sme si do hrdla nestrcili palce si vzdy budeme mysliet,ze nieste kompletne.vecne ozraty otec sa da riesit aj inak.napriklad mu nasypem do zradla nieco velmi fajnove,nech si mysli,ze ma pokazeny zaludok,alebo aj lepsie hlody sa daju robit.ide o to,ze si treba vazit kazdy novy den a nie nad sebou plakat a devastovat si vlastny organizmus.a na grcanie nieje ziadna predispozicia.pretoze pred dvadsiatimi rokmi tymto netrpela ziadna baba,lebo o tom nikdy ani nepocula:-)))