Sex po rozchode s chlapcom

Príspevok v téme: Sex po rozchode s chlapcom
halkas

Ahojte! Som zufala neviem ze co mam robit. Pred dvoma mesiacmi soms a rozisla s chalanom. Mali sme spolu pohlavny styk. Dostala som menstruaciu aj ked mi sice meskala 2 dni ale dostala som ju. Sex som nemala vyse dva mesiace a teraz mi to meska.. Mam strach ze som v tom .. Co si o tom myslite. Bolia ma prsia ako stale pred menstruaciou. Neviem co zo sebou neviem spavat nic. POuzili sme kondom... Neviem proste fakt. Poradte!!

fofn

ozaj a este co sa tyka kondomu, podchyt si to este nejakymi tabletkami, na krabicke deklaruju 97% ucinnost, ktora podla vedcov je iba okolo 83% a podla jedneho vyskumu, kde pozorovali XY manzelskych parov pocas jedneho roka, a vzdy pouzivali kondom az 50% z nich pocala, takze kondomi nie su az tak spolahlive...

fofn

"D kolko mas rokov? ako tessy povedala, nema zmysel ti vraviet preco si s nim vobec spala a tyrat ta, tak ti to napisem a mozes si byt na 100000% ista ze tehotna nie si. Pocas menstruacie sa vypudi neoplodnene vajicko a zacina sa novy cyklus dozrievania vajicka. To sa dostane do stavu "pripravenia" zruba o 12-14 dni kedy mas ovulaciu. Spermie preziju priblizne 2 dni. Su to vysoko specializovane bunky, ktore nemaju schopnost prijmu potravy. Pri ich vzniku sa im pri hlavicke vytvoria nejake male zasoby na cestu. Vo vnutri zenskych pohlavnych organoch sa nachazda velmi agresivne prostredie, ktore likviduje vsetky cudzorode latky, a medzi ne sa radia aj spermie. Takze z ich peknych dvoch dni, sa skrati ich zivot na par hodin. Takze by v ziadnom pripade neprezili do najblizsej ovulacie. Ak uz raz dostane po sexe menstruaciu, a nech ti meska aj 2 tyzdne, je to dokaz ze nie si tehotna! ;)

Tessy

vystrasena
proste choď a kúp si tehotenský test, je to to najistejšie, čo môžeš urobiť. Po prvom milovaní nemusia byť mesiačky presné, práve kvôli Tvojej nervozite. Ak ste použili kondóm a nebol deravý, ani sa nešmykol, myslím, že by to malo byť v poriadku. Mysli pozitívne a odporúčam Ti poistiť sa ešte aj niečím iným ako len kondómom, aby si to nemusela zažívať znova. Počkaj do najbližšej menštruácie a potom sa nezabudni pochváliť, že je všetko okey;) Keď to mohla moja spolužiačka robiť s priateľom 2 roky metódou "stihne sa to" a nie je tehotná, prečo by si Ty mala ostať?:) Na 90% nie si.

Tessy

halkas, nemusíš sa ničoho báť, môžem Ti povedať, že na 100% nie si tehotná a prečo by Ti mal niekto vravieť, že si hlúpa, že si s ním vôbec spala? ak si myslíš, že niekoho ľúbiš, je samozrejmé, že sa s ním miluješ a túžiš po jeho dotykoch. Nikto nemá právo Ťa odsudzovať. Nie si tehotná, môžeš byť kľudná.

nada

moa neboj sa ja som sa thak bala pri orale lebo sa tho moze preniest na rukach semeno a potom ked ta palcne alebo thak ,,tho mi akurat mesiac meskali kramy myslela som ze zahyniem ale bolo tho v pohode ked si kramyx dostala nemas sa coho bat

vystrasena...

caute, ja mam podobny problem.. netusim ako sa mam vysporiadat s tym strachom.. ake velke je riziko otehotnenia, ked to bol moj prvy pohlavny styk, pouzili sme kondom a milovali sa hned po skonceni menstruacie (teda v case ked by som podla vsetkeho mala mat neplodne dni)?? neviem prestat mysliet na to, ze by som mohla byt tehotna...uplna paranoja ma prepada :(( neviem ako to vydrzim do nasledujucej menstruacie.. kedy najskor si mozem urobit tehotensky test? prosim poradte..

vystrasena

caute, ja mam podobny problem.. netusim ako sa mam vysporiadat s tym strachom.. ake velke je riziko otehotnenia, ked to bol moj prvy pohlavny styk, pouzili sme kondom a milovali sa hned po skonceni menstruacie (teda v case ked by som podla vsetkeho mala mat neplodne dni)?? neviem prestat mysliet na to, ze by som mohla byt tehotna...uplna paranoja ma prepada :(( a neviem ako to vydrzim do nasledujucej menstruacie.. kedy najskor si mozem urobit tehotensky test? prosim poradte..

hellfire

tak ak ta nedokazu presvedcit ani tie testy co si si robila, tak chod na prehliadku ku gynekológovi a budes mat istotu, stres zabija.

ewelin

čím viac budeš stresovať a tlačiť na to, tak to tak rýchlo nepôjde...uvidíš nestresuj, bud v klude a príde to samo...