tvrdá stolica

???

Prosim vas co mam robit ked mam tvrdu stolicu a hrozne ma to boli ..Mam 15 rokov a este nikdy som to nemala hrozne ma boli brucho a stale citim tu stolicu..prosim pomozte mi...nepomaha mi uz skoro nic skusila som aj teple mlieko vseliake semicka neviete co este???

pajtasom

ak už sedís na záchode a nejde to von tak poprs niekoho na b lízku aby ti dal štavu z kyslej kapusty alebo slivkový lekvár zriedený s teplou vodou.na ranajky si možeš dat ovsené vločky s riedeným slivkovým lekvárom a vypit to to by ti malo pomoct, mne to vždy velmi pomohlo.alebo ešte v lekárnach dostach čaj seny, spýtaj sa v lekárnach a každé ráno to vypit aj na večeru.

kaludia 005

Ahojte prosím vas potrebujem poradit mám tvrdu a krvavu stolicu . strasne to boli a neviem aky produkt by mi mohol pomoct.prosím o radu dakujem :)

nAOMI CMUK

Ahoojte prosiim was mam 5 mesacnu dcerku a mam welmi twrdu stolicu .. a nemoze sa wykakat co mam robit proosimmmmmmmmmm poradteee miiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! D.A.K.U.J.E.M.

Naomi cmuk

Ahoojte prosím vás mam mesačnú dcerku a ma welmi twrdu stolicu a nemoze sa wykakat co mam robit prosim poradte mi !!!!!! dakujem

mona 111

Ahojte,všetkým ktorý majú problém s tvrdou stoliciu odporúčam LACTECON roztok na zmäknutie stolice,zmäkčí aj už stvrdnutú stolicu.Pred 3-dňami som to nasadila svojej 21 mes.dcerke a dnes sa konečne vyprazdnila 3 krát a to už odmietala niekoľko dní tlačiť.Dúfam že to zaberie aj ostatným ktorý to potrebujú...len pozor na dávkovanie, je podľa veku.