Môžem byť "v tom?"

neznama22

lea123 ahojky...tak nemozem biť tehotna?Bojim sa toho aj ked už to mam viac vyvratene...nemeska mi to...ani som neni prechladnuta len som choraa moze to potom aj meskat ked mam zapane hrdlo?alebo niečo take podobne?ja nestresujem už som dostresovala....dik za rady

lea123

urcite nie si tehotna, dneska je to skor problem otehotniet lebo tusim kazdy piaty par ma s tym problemy, aj ked to sa skor tyka takych po 25-tke. len zbytocne nestresuj to je jediny dovod precoti meska, kvoli tomu ti moze aj tyzden meskat a kludne to moze byt aj tym ak si prechladla, v takychto pripadoch ako si pisala ty sa nikdy neotehotnelo, ale ked to budete skusat uz naostro tak sa radsej zabezpecite NIKDY neriskujte pokym sami nie ste pripraveni na dieta.

neznama22

fofn...dik za rady nie ja som bola len včera nervozna ale dneska to je už celkom v pohode...tak vraviš ze tehotna by som nemala biť?

fofn

neznama22 otehotniet je celkom umenie, po tom co si tam napisala budem skor tehotny ja a nie ty!!! :) v prvom rade nebud nervozna, lebo ked pride cas na najblizsiu menstruaciu, tak proste nepride, z tvojho stresu bude meskat, a ty zatial uplne zosalies. Bud v pohode, ak si velmi nervozna chod do lekarne a kup si tehotensky test, ale nemas sa coho bat a hlavne sa upokoj.

lea123

no ja si len robim srandu pre to ze tato otazka bola totalne nezmyselna a nemusis sa tym zaoberat lebo na 100 percent nie si tehotna, na to aby si otehotnela by to museli byt ine okolnosti

neznama22

lea123...ja som chcela len poradiť a nie aby si si tu z niečoho srandu robila....ja som chcela konkretnu odpoved nato nato načo som sa pytala...A ked si mysliš ze je to nejake sranda tak to sranda neni...A ake nasledky to prinasa moma?hmm?

lea123

no priznaky su take ze zacnes vypisovat na internete na rozne fora o zdravi ako toto. takze asi si v tom. bav sa dalej