Kamarati ...ako ich získať?

Príspevok v téme: Kamarati ...ako ich získať?
lenuska852

Ako si mam ziskat kamaratov aby ma mali radi? ako si mama ziskat vobec navych kamaratov?..mam akoze nejake kamosky ale tak mozno 2 dobre a par takych povrchnych .obcas mam pocit ako by baby po mne zazerali a ohvarali ma ( ked idem po skole abo tak)...a ja niesom namyslena ani nic ..preco ma potom nemaju radi? ako si ich mam ziskat? cchcem dalsich ,novych kamaratov..nejakych fajn ..ako na to?

samara 3

NO PRAVE ZE SOM CHCELA NAPISAT ZE MOZES BYT STASTNA ZE MAS DVE DOBRE KAMARADKY KED BUDES STARSIA A STALE ICH BUDES MAT BUDES VDACNA JA TIEZ SI VYBERAM KTO BUDE MOJ KAMARAT A MAM 2 DOBRE KAMARADKY TIEZ A OSTATNE ZA TIE ROKY LEN TAKE KAMOSKY NA DEBATU ALEBO DO MESTA NA KAVU ALE OZAJ DOVERNOSTI IBA PRE TIE DVE KAMARATKY VIAC ANI NEPOTREBUJEM TAK TY LEN BUD RADA A CI TA OHVARAJU JA SOM VZDY HOVORILA CI O MNE HOVORIA DOBRE ALEBO ZLE LEN NECH O MNE ROZPRAVAJU MNE TO BOLO VZDY JEDNO HLAVNE ZE SA NEZABUDLO HIHI

nellka

Leňuška, zvykaj si na to, že aj keby si bola neviem aká dobrá duša, ktorá má rebríček hodnôť v poriadku a podľa toho sa aj chová, tak ťa nikdy nebude mať rád každý! to, že ťa ohovárajú je len tvoja domienka, alebo si ich na vlastné uši počula?A keby aj- možno ti závidia, že si taká, aká si, možno aj celkom kočka, tak čo by nepošušotali.Píšeš, že máš dve dobré kámošky. A to predsa stačí. Ja mám tiež také dve už od školských čias a to mám 29rokov a úplne mi stačia. Kedysi ma to tiež trápilo, že prečo ich nemám viac, chcela som byť hviezda spoločnosti, aby ma každý mal rád...ale po čase som si uvedomila, že by som to vlastne ani nechcela. Dobré kamarátky mám len dve a známych kopec. Rada sa so známymi stretnem, ale neriešim ich problémy, ani ja to od nich neočakávam, keď ich vidím, som rada, keď nie, tak nevadí...Ale tie dve kámošky by mi chýbali, viem, že sú to dve osoby, ktorým môžem povedať hocičo a stále budú stáť pri mne a ja zase pri nich. Nestíhala by som desiatich kamarátov, stačia mi oni dve!