môj budúci job

Príspevok v téme: môj budúci job
saschia

ahojte, som študenstka gympla a rozmýšľam, aký bude môj budúci job. z predmetov nie je ani jeden taký, ktorý by ma výnimočne bavil alebo nebavil... chcem niečo dobre platené, nech nemám problémy s financiami, ale netuším, čo by to mohlo byť. tak pls dávajte nejaké tipy, možno ma osvieti :) lebo fakt neviem akým smerom sa pohnúť...díky

ivuša

ahoj, ja som presne pred rokom riesila tvoj problem..no a nemozem na sto percent povedat, ze som ho dobre vyriesila..teraz by som si dal aasi aj na inu skolu prihlasku..sice aj teraz to mozem urobit, ale uz sa mi neche ucit na prijimacky a zazit vsetko odznova, cely rok stratit... takze si to dobre premysli ;-)
no a ked ti mam poradit, tak jedna z naj skol je podla mna manazment UK,kebyze mam pozitivny vztah k matike, tak som urcite tam :)
je to relativne lahka skola-moj bratranec tam je prvak a uz teraz ma porobene vsetky skusky...no a o platoch manazeroch sa asi nemusim zmienovat :D ..ale ono je to o tom co ta bavi, nechod nieco studovat len koli tomu aby si dobre zarabala..po prvom mesiaci zistis, ze ta to vobec nebavi a dlho na danej skole nevydrzis..no tak ti drzim palce, aby si sa dobre rozhodla ;-)

poliewoocka

Ja navstevujem gymnazium uz 3 rok a rozhodla som sa len teraz.Bavi ma biologia a chemia.Taktiez estetika a VV.Ani matematika a ostatne predmety mi nerobia problem.Chcela by som ist na medicinu a v buducnosti-atestacia?Plasticka,esteticka a poprip. rekonstrukcna chirurgia.

barbinka

Ja mám vysokú školu pedagogickú a neučím. Ak nechceš byť právnička, alebo doktorka, tak môžeš ísť hocikde.

miri413

presne moj pripad :( aj ked nahodou najdem nieco co ma bavi, tak v tom niesom az tak dobra aby som prerazila a vedela si tym zarobit :(

barbinka

Tak to si počula zle, alebo si zle čítala, lebo tam bolo písané, že veľa gymnazistov ide na vysokú školu a tebe to odporúčam tiež. Človek s VŠ má väčšie uplatnenie ako človek bez nej a ľudia v práci sa budú na teba aj inak pozerať.

magda22

nuž,počula som,že robili takú štúdiu,kde za posledné dva roky boli absolventi gymnázií najmenej uplatnení na trhu práce,ďaleko zaostávali za absolv.elektrotechniky,žiadaní boli murári a zdravotníci.pretože nemáte konkrétne zameranie...neviem,čo ťa baví,musíš vedieť sama.