Vysadenie antidepresív

Príspevok v téme: Vysadenie antidepresív
aduska

Ahojte!Chcela by som sa opýtať,či má niekto podobné skúsenosti.Vysadila som antidepresíva po 1,5 roku a cítim sa dosť blbo.Myslím fyzicky.Mám také neopísateľné pocity pri pohybe očami,cítim akoby mi to išlo až do rúk.Je to také zvláštne akoby zmrazenie alebo čo,je to asi neurologického charakteru.Čo my slíte?

Yann

RNG - v inych tvojich prispevkoch citam o lieku 5-htp co je vyzivovy doplnok ktory pomaha mozgu doplnat hladinu serotoninu. V mojom pripade to bude problem prave s nedostatkom serotoninu, myslis ze miesto caju z lubovnika bodkovaneho by som mal brat 5-htp?

ZERT5

Čo znamená tento tvoj nový nick?Zabijak alebo žabiak :DDDDDD Davaj si na mňa pozor!Keď je človek chorý a vynaliezavý, je to pre druhých tá najhoršia kombinácia aka može byť!

zabiak111

Uz sa zacina prejavovat ta tvoja neliecena schizofrenia?:DDD Spravanie totalneho primitiva a mna tu ides hodnotit...

zabiak111

Mne AD v tazkej depresii nepomohli absolutne nijako. Pomohli mi vtedy, ked som v nemocnici bral tri antidepresiva naraz. Fakt pecka... A aj to mi pomohli len ciastocne.

zabiak111

Ani by ti tu injekciu nedali, lebo by si musel byt trikrat hospitalizovany, co asi nie si.
Taka injekcia "zabije" vsetky priznaky ochorenia.

PS1

Ale ty nie si moj psychiater, aby si to vedel posudit. Mne povedal, ze som sa dostal do remisie. Tak what??? A je to sudny znalec...
No, ked si ich Pan povolava, tak preco by neisli, ze?:DDD