lubi inu, ja som len pokusny kralik

Príspevok v téme: lubi inu, ja som len pokusny kralik
mirka528

co mam robit?mam nadherneho chalana ktory sa ku mne naozaj pekne sprava, stale mi ohvori ze ma miluje, sme spolu uz 9 mesiacov, ale tusim ze lubi inu, lebo hovoril mi ze sa mu paci, kamosov sa pyta dokedy bola vonku, a zda sa mi ze mna len preto aby sa vycvicil, a ked bude cas tak pojde za nou. neviem ci su to len moje pocity, ale ten pocit mam uz dlho a neviem co mam robit ked ho strasne milujem.. poradte mi:( som zufala

maryanna

ja ta chapem, prave som sa rozhadala s frajerom, ktory je v Anglicku a myslim ze tam isiel za svojou kamaratkou, ktora tam pracuje par rokov.je pre neho bohyna. Vzdy po nej tuzil. Nie sme spolu dlho ale dost sme zazili a lubim ho, ale viem, ze nikdy nebudem pre neho to, co ona. Bol uz aj za nou a bol stastny, a ja to uz nechcem trpiet, moja dovera je dost oslabena, nedavno som sa rozhodla-koncim s nim.a ten pocit, ze nenechas zo seba robit handru stoji fakt za to. Urcite si krasna, inteligentna a je vela chlapov, co by ti dali prve posledne, tak prosim nezostavaj s niekym, kto za to nestoji. Misky vah maju byt vyrovnane. Ak o teba naozaj stoji a su to len zle pocity, bude o teba bojovat, ak nestoji, bude s nou, ale ty budes hrda, ze mas zivot vo svojich rukach, aj ked lahke to nebude. Ked chces, napis mi, dam ti mail a mozme o tom pokecat, vela stastia a odvahy :)

jaka611

Ja to poznám z vlastnej skúsenosti.To sú takí ktorí celý život bude hľadať niečo iné,stále nespokojný.Na teba sa nalepí ako kliešť ani sa ho nezbavíš,lebo keď príde k rozhodnutiu vždy cúvne a po čase zase začne niečo hľadať. A ty sa budeš celý život trápiť. Bež od neho preč, nestojí za to.

izabelka d

presne valika ta nechce ranit ale napisala ti to polopate aby si to pochopila je to tak nikto ti to tu nepise aby ta nastvala alebo urazala ale dievca ver ci never ked mas takyto pocit tak asi to tak dopadne nedaj sa vyuzivat kasli na neho mozno ho lubis ale mozno on nedava to iste tebe radsej bez chlapa ako mat niekoho kto mysli na druhu a je s tebou to by mna osobne bolelo viac keby som mala takeho ako keby som bola sama radsej byt sama

valikka

vidim to tak, ze len caka na prilezitost a rozbehne to s tou druhou.
Ty nie si zavcik, proste ta ma, uz len zo zotrvacnosti. Ak ta druha nebude mat zaujem, tak zostane pri tebe este nejaky cas, kym sa mu nenaskytne nieco ine.
Napisala som to velmi hrubo. Nemyslim, ze by bolo co zachranovat, naopak by som sa snazila postupne odputavat.