escapelle a vytok

Príspevok v téme: escapelle a vytok
danulienka:)

mozem sa opytat?v posledny den menstruacie sa do mna partner vystriekal a pre istitu som si vzala tabletku ,,po,, escapelle.teraz mam taky hnedy vytok alebo spienenie.je to normalne?trva to uz asi tyzden odkedy som vzala tabletku.kedy mam ocakavat menstruaciu ked som ju teraz mala?prosim napiste,lebo v probalovom letaku som sa o nicom takom nedozvedela.

danuska123

zuzka.m pise ti to v pribalovom letaciku :) a rozhadze mozno tym babam ktore su velmi citlive na hocijaku davku hormonov.menstruacia po tabletke moze byt posunuta o par dni ale dalsia ma prist v ocakavanej dobe

zuzka.m

danuska123 ty si niaka mudra a to mas odkial, ze escapelle nerozhadze ciklus... nebud si taka ista, mozno nie kazdemu, ale vatsine babam teda hej.

danuska123

danulienka spinenie je normalne malo by trvat tak tyzden viac nie.niekde som uz citala tento prispevok a mam pocit ze si si tam odpovedala sama nie?a j.b escapelle jej nerozhadze cyklus technika pokrocila a zdokonalili sa aj tabletky:)

j.b.

Dodatok: Nechápem prečo neberieš nejakú antikoncepciu? Čo si z Lazov alebo si o tom ešte nepočula? Takto riskovať s tabletkami Po.

j.b.

Ja si myslím, že si blbá hus a tvoj partner je magor. To si mu nemohla radšej vyfajčiť vtáka ako mať teraz takéto trable? Tehotná nie si ale máš rozhodený cyklus. Tehotná nemôžeš byť, keďže si končila menzes tak sa ti nemalo kedy uvolniť vajíčko. To čo tu niekto trepe si nevšímaj ale v každom prípade ak to bude trvať dva týždne tak choď k lekárovi.