Orgazmus?

Príspevok v téme: Orgazmus?
zuuzu

Ahojte chcela by som sa spýtať.Ako prežívate orgazmus?Myslím ženy. Ja mam taký problém keď sa s priateľom milujem tak zažívam taky krásny pocit nestáva sa to pri každom milovaní,myslím si že je to orgazmus bo to už je také vyvrchovlenie ten pocit. Len ja sa bojím paiteľovi povedať že to je už som bola...bo on ma asi inú predstavu ako ho ženy prežívajú(napr. že začnú veľmi kričať...)lebo ja pri tom nepotrebujem nieviem ako veľa kričať ci co.možte mi napísať ako to preživa niekto z vas?Veľmi pekne vam dakujem za každý príspevok.

zuzana175

zuuzu,,,skus si vypit a budes orgazmus prezivat intenzivnejsie a bez zabran.
ja ked sa uz blizim k zaveru,tak to je cosi nadherne.a hlavne sa to paci mojmu priatelovi.zacnem rychlejsie stonat a pevne ho chytim a priviniem sa k nemu. nic krasnejsie nie je

medmed

orgazmus sa prejavuje rytmickymi kontrakciami svalovej steny maternice a vajickovodu, takze o tom by si zarucene vedela, lebo to psychicke a fyziologicke uvolnenie je neopisatelne.. a nemusis to ani tak citit, ale zacni tak rychlejsie vzdychat, nemusis moc nahlas.. a jeho to strasne vzrusi.. a uvidis ze sa to zapaci aj tebe :)