ANTIKONCEPCIA-co a ako?!

zdr..

Ja by som sa chcela opytat k teme: ak som zacala brat podla lekara, v 5.den menstruacneho cyklu HAK, tak tam sa musim chranit este s kondomom min.10-15 dni? Nema s tym niekto skusenost? DIK:)

kvietok20

myslela som to tak ze ked zacnem brat hak (znamena ze mam partnera) napriklad sa rozideme a hak mi uz bude nanic tak ich prestanem uzivat...potom si zase partnera nejadem tak ci zase mozem zacat brat bez toho aby tam bolo dake riziko...

katka1234

ano, ja mam podobny problemik, mozem ist uz prvý tyzden pri uzívaní haka bez kondomu pricom sa partner do mna vystrieka???

lolita22

haka uzivam uz tri mesiace.. teraz som zacala 4 mesiac a po troch dnoch uzivania som isla s partnerom naplno... aka je pravdepodobnost?hm?

neznama22

kvietok20 od prveho dna ako začneš brat antiku si plne chanena ked chceš mať pohlavny styk tak počas 7 dni pouzi ochranu prezervativ po 7 dnoch možeš isť na ostro....ked ju prestaneš uzivať tak je tu moznosť ze otehotnieš...ale ked ju prestasneš uzivať tak ked chceš mať pohlavny styk tak jasne ze s ochranou kondomom...a aku chceš uzivať?ja by som ti radila aby si si dala predpisať antikoncepčny kruzok NUVARing...viac info o tejto antike je na stranke www.vaginalnykruzok.sk ak chceš nejake info ešte tak mi napiš na moj emeil to je nina1@szm.sk nemaš zač...s pozdravom neznama22 (nina)

veronikabj

tak ked u zacnes brat tak hned si chranena od prveho dna ale radsej si daj pozor 7 dni.a az tak chod na ostro. Ked ju prestanes brat tak mozes otehotniet.to je jasne. iba ak pouzivas kondom popri antikoncepcii tak by sa to nemalo stat.