nenavidim zrkadlo :(

Príspevok v téme: nenavidim zrkadlo :(
roloboda

som nestastna... pri kazdom pohlade do zrkadla musim plakat, a okamzite sa mi zhorsi nalada..
je tu niekto kto ma podobne pocity?? nejde o nejake vymysly, ale fakt som v poslednej dobe psychicky na dne a nabaluju sa na mna este aj depresie.. obcas pomyslim aj na samovrazdu...
neviem ako dalej...

ARTEX

Pekne zdravím všetkých,čo majú nejaký zvláštny pocit pri pohlade do zrkadla.Ja som úplne normálny človek,zamestnaný ako strojársky technik,nekonfliktný,z ludmi si vychádzam dobre,ale ak sa zbadám hocikde v zrkadle,tak ma trhne a ostane mi uplne špatne,pritom podotýkam že nenám žiadny hendikep, ani kozmetickú vadu.Ked sa holím tak sa snažím dívať sa len na miesta kadial chodí holiaci strojček.Raz som vošiel do jednej reštaurácie kde boli na stenách velké zrkadlá,skoro som dostal infarkt,a okamžite som dal otočku.Je to divné ale ked sa pozrem do zrkadla,vidím niekoho uplne iného,taktiež nemám dobrý pocit pri pohlade na svoje fotografie,obyčajne ich roztrhám.Neviem čo je to za fobiu,ale určite to nieje nabezpečné, lebo vediem normálny plnohodnotný život.Ak vám môžem poradiť,pokiaľ môžete vyhnite sa zrkadlám,ja to robím tiež.

monca44445

neviete co mam pouzit ked sa strasne cervenam .... niaky krem alebo take nieco...existuje nieco?prosim poradte

RNG

vo vode z vodovodu je velmi malo mineralov,,tak od 50 do 150 mg na liter na Slovensku.
Jedine, co tam moze byt skodlive je chlor, flor a priemyselne exhalaty

roloboda

vdaka vsetkym za odpovede :)
a s tou cistou vodou to je tak, ze aj ja sa snazim pit len cistu vodu z vodovodu a nie kofoly a tak, ale zas v tej vode je tak vela vodneho kamena.. :(
tak som teraz z toho debil co mam uz pit...

RNG

Telo vytvara urcite mnozstvo enzymov, ktore sa povacsine spotrebuju na rozlozenie jedla.
Ked clovek drzi hladovku alebo jednostrannu dietu(ovocna, zeleninova) vacsina enzymov vylucena v crevach sa reabsorbuje do tela a tam rozklada nepotrebne latky, tj cisti a odmoruje telo. Preto boli kedysi posty tak zdrave, dnes upadaju na nestastie do zabudnutia.
Kto nechce drzat hladovky a posty, moze si telo ocistit doplnkom extra enzymov , na prazdny zaludok.

RNG

Na mieste acne je poranena koza, takze vnutorne vrstvy su menej chranene proti ultrafialovemu ziareniu. Poskodenie koze pri akniach ultrafialovym ziarenim je teda hlbkove.
Na druhej strane spravne filtrovane solarko ma malo skodlivych ultrafialovych a ciastocne dezinfikuje zapalene acne.
Osobne neodporucam, lebo nakaza sa da adresovat jednoducho transdermalne sirokospektralnymi antimikrobialnymi latkami(GSE, koloidna strieborna voda, iontoforeza striebra, rozne zinkove vodorozpustne preparaty atd., vcitane syntetickych antibiotik)

pentium

ta cista voda je fakt overena....a tym nemyslim mineralky z obchodu,ja ked pijem len vodu ,netvori sa mi akne,ale ked zacnem pit kofolu,a tie farebne vody vo velkom tak mam hrozne akne...thakze tak.

poliewoocka

Solarium je ako kamuflazny efekt,plet sa ti aj zosupe.Ale pri niektorom type acne sa vyslovene zakazuje...Je dobre kazdy piatok si urobit ocistny den,jest len ovocie a zeleninu v surovom stave a pit len cistu vodu.

pentium

no piling radsej na to nepouzivaj,asi by ti to zhorsilo,skus si dat forum,ako na tie skvrny reaguje solarko...lebo som pocul ze solarko ti tie skvrny stiahne...a budu minimalne vidiet,tak newiem,skus sa niekoho spytat,ci by nebolo dobre na jazvy a flaky po akneee...