Autoimunitná tyreoiditída

Ivka 1

Ak ste niekto z Bratislavy a okolia,v sobotu 9.11.2013 bude prednáška MUDr.Košlíka CSc. primára odd. naturálnej medicíny a liečebnej výživy vo FN L.Pasteura z Košíc. Môžete sa s ním poradiť o svojich zdravotných ťažkostiach a dozvedieť sa , ako sa tieto dajú liečiť naturálnou medicínou. Pozvánku Vám na požiadanie pošlem.

RNG

Branie prirodnych produktov je prave vyhybanie sa riziku. Tie nemaju skodlive bocne ucinky, ako synteticke farmaceutika, latky ktore sa v prirode nenachadzaju a telo sa za miliony rokov nemohlo k nim prisposobit, ako k prirodnym.

alexia1

tak keďže u nás nie je bežné liečiť to prírodnými produktami a tým pádom je to neisté a keďže ja chcem mať dieťa, tak to nejdem riskovať a beriem ten Euthyrox...

RNG

Zialbohu bezna prax v tomto pripade prakticky nikoho nevyliecila, preto hladam ine riesenia.
Na svete su lekari, ktori ponukaju ine riesenia, oni maju svoju prax tak isto a niektori maju lepsie vysledky, nez klasicka medicina.
Tych sa snazim spropagovat aj napriek odporu vacsiny lekarskej komunity.
Tak ako si povedala, prax je prax a ich vysledky sa nedaju do nekonecna tajit.
Dufam, ze v buducnosti takych lekarov bude coraz viac, ked nie kvoli svedomiu, tak aspon kvoli praxi, lebo ludia coraz viac chcu lepsie riesenia, nez synteticke drogy, ktore maju privela skodlivych bocnych ucinkov.

RNG

Na odstranenie nasledkov chemoterapie, radioterapie a inych su potrebne materialy na regeneraciu.
Specialnu ulohu tu maju adaptogeny(napr astragalus) a silne antioxidanty, vcitane alfa lipoickej kyseliny a sylimarinu.
Tiez stimulacia tvorenia kolagenu(vitamin C,E,Arginin, ornitin, lysin, cystein)

alexia1

už som si tú tému prečítala, ale ja som mala 17 rádioterapií a mám to zrejme z toho, aj hyposomatotropizmus mám

RNG

V teme "autoimunne choroby" spominam niekolko lekarmi poddiagnozovanych pricin(boreliozy, chlamidie, herpesy, epstein-barr virus a rozne ine virusy) a aj zopar prostriedkov, ktore tieto tzv. autoimunne choroby zmiernuju a odstranuju.
Virusy lekar priamo pod mikroskopom nevidi a zistuju sa odhadom alebo nepriamo, velmi nepresne v praxi. A liekov na ne je mizivo malo.
Niektore bakterie sa vedia vyborne maskovat, takze ich volam "zakuklence" a extremne tazko liecit. Casto nedavaju ziadne vonkajsie symptomy, takze lekarom znemoznuju symptomaticku diagnozu a symptomaticke liecenie, co je zakladom dnesnej masovej zapadnej mediciny.
Takze tam treba iny pristup=alternativny lekarsky.
Pouzitie mikrobiologie a netradicnych lieciv, hlavne prirodnych materialov na trhu znamych ako potravinove doplnky.