Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Otázky na RNG

RNG

Katy lekar ma pravdu, nic to nemusi byt. Ale moze, ked je pecen nejak napadnuta, ci uz zamorenim alebo virusami.
Odporucam pre istotu 3 tyzdne protokolu dr Berksona a brat cely zivot hodne mikrovlaknin

RNG

PF, neviem, ale cital som az o davke vo vyskume 100 000 IU, co by som ale osobne neodporucil.
Pri Alzheimerovej chorobe ale nakladali pacientov a z davkou 50 000 IU po dobu 3 tyzdnov.

katy350

Moj sestnastrocny syn ma vo vysledkoch z krvi Bilirubin 2.94. Dost ma to vystrasilo, pretoze normalne by mal byt bilirubin 0.00-1.00. Lekar sa k tomu vyjadril v zmysle ze to nic nie je. Tak pochybujem, ze to je v tak mladom veku normalne. Prosim RNG vies mi povedat co to znamena a co mam robit? Velmi pekne dakujem!

ahoj rng,prosim o radu,ako uzivat vsetky tieto doplnky dokopy,myslim v akom odstupe,a ktore spolu-davam si rano vlakninu, oregano,cordyceps,zvysok pocas dna,ako pride- msm,nac,kokosovy olej selen,zinok,kelp,omega 3,saw palmetto,probiotika..neviem ktore uzit spolu,ktore oddelit,ci rano alebo vecer..mozno to bolo aj niekde pisane,ale neviem najst,hoci vela tvojich prispevkov citavam,a snazim sa drzat ich..dakujem za ochotu a pochopenie

PF2014

Inak keď chcem rýchlo do seba natlačiť vitamín D, akú maximálnu dávku denne by si doporučil? Teraz beriem 10000 IU.

RNG

PF, prave obiehaju asi rozne chripkove mikroby tj nie bakterie, a ja osobne , kdeze cela rodina cez to presla uz 2 krat, a naokolo su kopy chorych , take nieco tu este nebolo a naviac televizia a noviny su okolo toho zahadne ticho, tak sa branim najma proti virusom a beriem colostrum a monolaurin prakticky stale.
Tomu mikrobu sa podarilo znicit kompletne moju zaludocnu vyrobu kyselin, takze s kazdym jedlom musim dnes zobrat 2-3 kapsule kyselin(betain HCl s pepsinom) inac mam vazny problem.

RNG

Menma, su 2 zasady, ako sa ubranit cukrovke DM2.
1.Nejest ziadne znicene rastlinne tuky a vyrobky s nimi a jest len take, co su oznacene panenske zlebo tie co su v surovych semenach a orechoch.
Jest co najmenej cukrov a len sacharidy s nizkymi glycemickymi indexami. V praxi to znamena len celozrnne produkty, co neobsahuju jemne muky, najma nie psenicnu.

PF2014

Idem sa pochváliť:D . Podarilo sa mi vyhrabať pár doplnkov, ohľadom ktorých by som sa chcel poradiť. Ale to hlavné, užil som opäť po dlhšej dobe nárazovú dávku vitamínu D - 150000 IU, 30 želatínových toboliek po 5000 IU. Dúfam, že mi to nespraví zle, teraz pokračujem užívaním dávky 10000 IU denne.

Chcem sa ale spýtať, ako dlho musím užívať cats claw a citricidal, kým zničí streptokoky a stafylokoky? A iné baktérie?
Mám 34% citricidal, dávam 35 kvapiek do 1 litra vody. A cats claw užívam 2 x 30 kvapiek denne. A aj oregánový olej, 6 tabliet denne. Bol som chorý, mal som niečo ako chrípku, tak dúfam, že to vymetie zo mňa tie zlé baktérie.

menma

Zdravím RNG ja sa chcem spýtať da sa predísť začinajúcej cukrovke typ 2 ? ja už ma dlhšie podozrenie na curkovku pretože sa mi pomaly hoja rany mal som aj zapal na penise a teraz mam dokonca aj traviace problemy alebo niečo na ten štýl. Uživam probiotika aj mirkovlakninu každý večer, davam si NAC,serapeptasu ale bojím sa že sa to nerieši a budem mat celý život problémy viem že je to aj psychicke som v poslednom polroku dosť biedne na tom niekedy sa ma ta uzkost uplne zmocní a nedokaždem normalne premýšlat mam aj myšlienky na samovraždu ale nieže by ma nebavilo žit len ma nebaví žit s timto trápením ja by som rad žil keby som zdraví chodim aj k psychologičke no zatial nič moc.. taktiež mam problemy z klbmi na nohách často ma bolievaju a pukaju mi tak sa bojím že sa začina niečo vomne prebudzat takže v skratke som si vedomí že to nemusí nič byt len moj mozog a psychika to može zapričinovať ale može to aj fakt niečo byt tak sa chcem spýtat ako sa poistiť pred začinajucov cukrovkov čo by som mal asi brat alebo ako sa stravovať ? kludne mi možete poradiť viaceri ďakujem

RNG

Streptococcus pyogenes sa da znicit pomerne lahko roztokom citricidalu, kde uz davka 60 mg na liter vody ho znici. Odporucam postrek roztokom vyrobenym z litra vody a 35 kvapiek citricidalu, profesional(pozri Hoogle)
Ten isty roztok sa moze aj pit, a liter z neho je davka pre dospeleho, tj 70 kg vahu. na ine vahy to treba prepocitat v pomere vah.
Po pouziti atb, ktore znicia probioticku crevnu floru odporucam si co najskor tuto obnovit, branim mikrovlaknin a doplnku kvalitnych probiotik.

Textová Inzercia

Fresh - pre zdravie zamestnancov.

Služba pre firmy, ktorým záleží na zdraví svojich zamestnancov. Objednajte hneď!

Máte problém s erekciou?

Erexus vyrieši váš problém! Náhrada liekov založená na prírodnej receptúre bez lekárskeho predpisu s extra silou!

Správca siete - SANDING

Správa firemných počitačov. Bratislava a okolie.

Zaujalo Ťa niečo? Zostaňme v kontakte!

Registruj sa na fóre a dostávaj emaily o nových príspevkoch v témach, ktoré Ťa zaujímajú.

Chcem sa registrovať

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Otázky na RNG - Fórum - ZDRAVIE.sk