Ziarlivost

Príspevok v téme: Ziarlivost
gigy

Ako ste sa vyrovnali so ziarlivostou vo vztahu?Prisiel uz niekto kvoli ziarleniu o svojho partnera alebo partnerku?Ako prestat ziarlit kvoli hlupostiam?Lebo ja ziarlim uz len ked sa nejake dievca pozrie na mojho priatela a mam pocit ze kvoli mojmu ziarleniu stuplo mojmu partnerovi sebavedomie a teraz to uz vyuziva,niekedy povie dufam ze naschval ta po mne isla a tak :( co s tym?

Andrej12

no akoze ja som taky isty ziarlym jak pes ale priatelka mi je verna na sto percent to viem ale aj tak ziarlym to je normalne ale ten chalan ked ta este aj provokuje a este sa obzrie tak to nie ja som sa napr raz obzrel aj to len zo srandy na jednu tak aby to moja priatelka vydela a hned mi jedna letela no ttak som zistil ze ziarly este vacej *:D

mnamka257

to ze nanho takto prehnane ziarlis znamena, ze mu dostatocne nedoverujes.a myslim ze ti nemusim hovorit, ze dovera je vo vztahu velmi dolezita

eviik

MIA78 - mas uplnu pravdu, na 100 % sa stotoznujem s tvojim nazorom. nie je pozerat ako pozerat, vsimnes si ked niekto vyslovene cumi a nemyslim si ze je to v poriadku, skor signal niecoho dost negativneho, s cim sa napr. ja osobne nedokazem zmierit a ani to trpiet.
je jasne, ze aj ked niekoho clovek ma, tak sa pozera na inych ludi - ale rovnako, ci je chlap, ci zena, jedno akeho veku, jasne ze aj vnima to ci je dotycny/a pekny/a, ale myslim ze to je asi tak vsetko. v opacnom pripade to urcite nie je v poriadku.

lana334

uplne suhlasim a "aliou"..ako by mi vravela z duse....to ze sa niekedy citim ako nula aj to ze niekedy je ta ziarlivost take tryznenie ze by som najradsej bola sama :(

MIA78

TO JE ZNAK TOHO, ZE TEN CHALAN TO STOU BABOU NEMYSLI VAZNE KED SA OBZERA PO DRUHYCH
A VERU NENI OBZERANIE AKO OBZERANIE, KED SA POZRE NORMLANE OK BEREM ALE KED MU SLINY TECU A ESTE SA OTOCI ZA NOU, TAK TO NEZVLADAM

anjelik9

suhlasim s verne tiež si myslím že ked ma babu dakto a ete ide s nou tak by si hlavu nemusel vykrutit kvôli inej...mne to lezie na nervy a nechcem vediet jak to muselo nej ale byt na jej mieste tak ho tak vyliskaaam =))) šak nech sa pozre ale nemusí si krk vykrutit =)

verne

hej, nenapadne sa pozriet moze, ale nie uplne za kazdou. Ved je to hlupe ked idem po ulici a vidim ze na mna okato pozera muz, co za ruku drzi svoju partnerku a nebodaj sa este aj otoci. Ved je to aj pre nu ponizujuce.

vierca

damy moj priatel sa tiez pozrie na peknu zenu..ved aj preco nie?je to zdrave mne to neprekaza ved priznajte si ze aj vy ockom zazriete po atraktivnej zene.nie je na tom nic zle.tak preco prikladat niecomu napr pohladu vacsi vyznam ako ma?

hm....

MIA78...začni sa aj ty krutiť,keď pojdeš s partnerom von po mužskych zadkoch... uvidíš ako rychlo to zaberie... len nepíš že ťa tie zadky nezaujmaju,bo o to nejde.. skuuuus to...)))