je to normalne?

xyz

mno a je po probleme :) k nicomu nedoslo, lebo som sa dozvedela, ze nema este "vyrieseny" byvaly vztah, tak som sa stiahla do uzadia :) ale diky za rady

Pindurka

No tak u mňa to dopadlo inak, lebo ja som bola vtedy hanblivá, a tak som ho nepobozkala...ale už ked som to spraviť chcela, tak som stretla terajšieho priatela..čiže na toho predtým som už zabudla... takto je to lepšie.. lebo s terajším chodím už rok...a je to krásne:)) držím ti palce..

xyz

to pindurka :) ok, zajtra sa stretneme.... tak uvidim :) potom dam vediet :) a ako to potom dopadlo pred rokom u teba?

Pindurka

Myslím, že je to normálne...to len dnešný svet je nenormálny:DD Ano, ak sa ti páči, tak aspon mu nejak flirtovaním naznač, že by ťa mohol aj pobozkať....to mne sa stalo niečo podobné asi pred rokom....asi 3 krát som sa stretla s chalanom, ktorý sa 3 krát zakaždým so mnou rozlúčil iba detskou pusinkou na ústa:D tak to bolo už až trápne by som povedlaa.... skús ho pobozkať ty..:)

xyz

tak ja už neviem, je to normálne, nie je to normálne. Asi som zo "starej" skoly.... stale vyckavam na jeho prvy "krok"

D_nika

nie je to nenormalne... pokial sa ti paci, pobozkaj ho... alebo viac flirtuj a pobozka ta sam :) mam kamosku, ktora keby svojho terajsieho nepobozkala, tak asi spolu ani nechodia a teraz su neskonale stastni :) tak skus aj ty... sak to je vzdy hop alebo trop :))

xyxy

Je to normalne, tak prebieha život u vačšiny ludí.Vo filmoch a romanoch je to samozrejme inak, aj v ustnych podaniach kamosiek a kamošov.