Množstvo hlienov ktoré mi tlačia na dýchacie cesty

Príspevok v téme: Množstvo hlienov ktoré mi tlačia na dýchacie cesty
silvias

Dobrý den prosím veľmi pekne o radu!
Mám veľké množstvo hlienov bielych vyzerajú ako sliny stekajú mi dole a tlačia mi na dýchacie cesty. Nemám nádchu,ale je to neznesiteľné.Vždy a celý den ich vypľúvam.Bola som aj na akupunktúre v liečebnom centre Jerikos v Košiciach,ale neviem stále cítim taký tlak na hrudi a nemôžem dýchať.Ak viete poradte mi prosím.Vopred vďaka.Silvia

silvias

Ahoj IR odpísala som ti na mobil tak dúfam,že mi napíšeš niečo viac o tej
liečiteľke!!
Inak aj ja chodím ku jednej včera som práve bola u nej!!Tá pani lieči energiou ktorú ti prikladá vo forme vaty na určité miesta!Máte aj vy neaké skúsenosti pozitívne s liečiteľmi!!!

ir

ahoj silvia,viem o com hovoris,ja stym zilem uz 2roky,robili mi rozne vysetrenia ale nic nezistili,bol som aj na vysetreni v zahranici a tiez nic, ale na slovensku som sa dostal k jednej ludovej liecitelke,som momentalne v zahranici,ak mas zaujem tak mi napis,00353868067420

coli

SILVIA S SKUSALA SI SA OBRATIT NA NIEKTORE SPECIALIZOVANE CENTRUM KDE TI MOZU POMOCT?NA SLOVENSKU SU 3.V BRTISLAVE-KRAMARE,V BANSKEJ BYSTRICI A V KOSICIACH.NAVSTEVUJEM TAKETO ZARIADENIE A SOM NESMIERNE SPOKOJNA MALA SOM TENTO PROBLEM POKIAL SOM NESLA DO CENTRA.NEZABUDNI SPRAVNA DIAGNOZA JE PRVORADA VEC.

Anka902

Lenze ked citis tlak na hrudi,tak s tym treba bezat k lekarovi,popis mu dorazne svoje problemy a trvaj na roznych vysetreniach ,aby sa nieco nezanedbalo,lekar do teba nevidi,tak sa musis chranit ty.Ten tlak na hrudi moze byt aj z chrbtice,ale to je len moj laicky nazor.

silvias

Anka ja už behám 3.roky po doktoroch a stále nič najprv mi povedali, že je to astma potom alergia a stále nevedia čo mám a mne je stále horšie a horšie!!
Ale človek musí skúšať všetko no nie!!!

Anka902

silvias kazdy clovek je iny,tieto problemy co opisujes ty,som mala a este trochu mam aj ja.Tiez som si myslela, ze je to len hrdlo teraz beriem infuzie -dnes uz 8-a je mi lepsie,tym chcem povedat,ze si treba zajst k lekarovi,ci nebudes mat nejaky zapal v tele,tu asi nase babske rady velmi nepomozu.

silvias

Anka 902 aj zázvor som skúšala už to beriem asi 3.týždne a stále necítim žiadnu úľavu no neviem!!!
Neviete ešte neakú inú dobrú radu????

silvias

Frantho včera som si kúpila neakú špeciálnu kúru na dýchacie cesty od firmy JUVAMED nádeje sú to tinktúry
na astmu a dýchacie problémy!!Táto kúra je na 3.mesiace v lekárni stoji približne 638,-Sk už od dnes ju začnem používať a dúfam že tie hlieny,ktoré ma trápia už 3.roky mi vymiznú!!!!