nemam menzes

monika fajtova

Mám 42 rokov a mešká mi menzes 3 dni. Môj cyklus býva od 21 do 26 dní. Ešte sa mi nestalo, že by mi vynechal, alebo meškal. Mám 3 deti. Cítim sa vyčerpaná a mám bolesti v krížoch a v podbrušku. V ľavom prsníku pociťujem v bradavke ostrú bolesť. Mám to považovať za prechod, alebo môžem byť znovu tehotná ?

evelina

prosim o radu, uy desiaty den mi meska menstruacia,nikdz som s tym nemala problemy,uz som si robila aj tehotensky test a nic, mam este pockat, alebo ist k doktorovi?

val

Dominika ty sa ihned´porad´s mamou alebo komu veríš ale musí to byt´niekto dospelí.Treba tam určite lekára aby si v budúcnosti nemala problémy.Monika ty sa tiež spýtaj gynekológa aj ked´niektoré ženy nemajú menštruáciu počas dojčenia ale je aj riziko otehotnenia radšej si to over! Neznámej odkazujem je to len tvoja osobná vec čo urobíš a to nie je hanba iba zlý pocit.Čo sa tíka tvojho priatela nezachoval sa ako chlap!!! S ním si určite neplánuj budúcnost´je egoista a sebec.Rozhodni sa správne a hlavne čo najskor viem o čom hovorím ale ja som bola na to sama.Vždy si na to spomeniem ale nelutujem.Teraz už mám svoju rodinu a nemenila bi som.Moja mama bola jediná s rodiny kto o tom vedel a doteraz to neni inak.Držím ti všetkých desat´.

mirkuuus

CO SA TIKA DOMINIKY JE TO V PORIADKUUU....A MONIKAB TAK ZASLA BY SOM ZA LEKAROM ALEBO SA LEN PORAD SO ZENAMY CO UZ BOLI TEHOTNE PODLA MNA BY TO MALO BYT NORMALNE AK HO KOJIS TO SU TIE HORMONY :)

monikab

Ahojte prosim vas poradte mi niekto.Mam 13 mesacne dietatko este stale ho kojim a este som nemala menstruaciu ako sa narodil.Je to v poriadku?Dakujem

???????

ahojky, mam 19 rokov. mozte mi prosim poradit? s priatelom sme spolu uz 2 a pol roka. doteraz sa nic nestalo. menstruaciu som nikdy nemala pravidelnu. najviac som mala 40 dni. a teraz je to uz viac ako 45. mam pocit, ze som tehotna. s priatelom sme sa o tom nerozpravali poriadne, ale dnes to ideme prebrat. bola by som rada, ak by ste aj vy mi poradili. nie je iste, ci som tehotna, ale mam ten pocit. priatel sa ma spytal, ci nechcem ist na potrat. povedala som, ze nie. ale ked sme spolu volali, zacala som nad tym premyslat. som mlada, skolu koncim v maji, on nepracuje, je ing. nie sme na to obaja pripraveny. ja by som bola aj rada, ak by to bolo, take male, zlate babo. ale tiez si uvedomujem, ze to je priskoro, chcela by som ist na vysku, ale potom to nebude mozno, nebudu ani peniaze na externe studium. ktovie kedy on zacne pracovat. zijem na dedine, takze si mozno taktiez viete predstavit ako budu ludia na mna ukazovat. ale to ma trapi najmenej. skor sa bojim otca. je dost taky nevyspitatelny. a pozrela som si potrat v 12 tyzdni a ma to preslo. to dieta malo ruky, nohy. bolo mi z toho az zle, ked som to videla. chcem to ukazat aj priatelovi, aby pochopil, ze na take nieco ma tazko prinuti. mam 3 spoluziacky, dve uz maju deti, jedna skoro 2-rocne,druha par mesacne a tretia este len bude rodit niekedy koncom marca. len tolko som zatial chcela dodat. ved to nie je iste, ale ja som si skor naistom. uvidi sa co ukaze test, alebo povie gynekolog. dakujem pekny den