Zle sny

Príspevok v téme: Zle sny
Michal PU

Ahojky!
Uz asi 2 tyzdne mam zle sny... Presnejsie bud su to zle mory alebo nejake totalne sprostosti. Spavam strasne dlho (13-17 hodin) a v noci mam problem zaspat ale cez den je to OK. Bol som u lekarky koli tej unave a robia mi vsetky mozne testy a stale mam zlu pecen a nejake ALT a AST. Uz ani nevedia co mi maju robit a tak si ma posielaju medzi sebou ako na tenise a vysledok nikde :( Ma niekto skusenosti ako sa toho zbavit? Je mozne ze tie sny maju nieco spolocne z mojim zdravim?
Uz niekolko rokov som na dne a preto navstevujem psychiaticku ktora sa mi snazi pomoct ako moze ale zial asi nepomoze.. Citim ze tento rok bude pre mna posledny.. Tiez citim ze prechadzam dalsim zlomovym obdobim kedy to bude zas horsie a horsie.. Neviem.. Poviem jej to a uvidim co mi poradi. Citim ze tie sny maju nieco spolocne z mojou nie moc dobrou naladou..
Prekonal niekto nieco podobne?

Minka295

Dobry den moja dcera sa boji zaspat lebo ma zle sny bdie do rana a potom z unavy zaspi na dve hodinky je to takto kazdu noc

Zuzanček

Dobry den
Mne sa v poslednej dobe taktiez snivaju zle sny a casto sa budim.napriklaf o prirodnych katastrofach vybuch sopky,ludia sa snazia zachranit.alebo neznrsitelne horucavy.
Alebo snszim sa zachranit novorodenca z niakeho kanala ale zakazdym tam padne.mam prilis velku ruku aby sa mi tam zmestila zobudim sa z bolestou ruky.
Vedeli by ste poradit co robit z nespavostou a zlimx snam?

Strach

Caute vsetci ... jam am ties tyzden cca dva hrozne hrozne velmi zle sni ... ze som v skole na hodinach a ludia kradnu deti a tyraju ich ... mavam taketo zle sny ... spavam cca 7 8 hodin denne ..ale VOBEC nepracujem ... sice beriem antidepresiva navstevujem psychiatricku liecebnu a mam strach spavat neviem co sa mi to porobilo ale chcem to s5 :(((((((((( neviete co to moze bit ?

B.

Mozno ide o pracu, pri ktorej sa testuju antidepresiva:) A nie je škoda toľko bdieť? Možno by stačila ešte jedna pilulka a mohla by si spať celý deň - berte to len ako žart:)

DoDinnQo

tretiu noc po sebe sa mi sníva, že som niekde ja ani nevem kde ..je tam tma, nejake veci ako po zemetraseni roztrieskane a niekto sa ku mne dobyja, každu noc je bližšie a ja v tom sne nemožem ani kričať ani utiecť..d:o( ..neviete čo to môže znamenať? tomu niečomu nemôžem pozrieť do tvare ..

WFGP

ber LAGOSA a ziaden alkohol cez den zuj este ostropestec semiacka do mesiaca mas pecen ok a ides.. plus minerali a tak...

sasia

toto ze zle sny maju ti co nic nerobia je uplna blbost,prave naopak ti ktori maju vela povinnostia a nabibty program.
jednoducho je to nieco co si kazdy vysvetli sam,niekto veri ze sen dava znamenia ini zase ze je to len odraz toho co robime pocas dna.ja som mala tiez hrozne sny skoro nocne mory,vzdy sa mi snivalo s červami boli velke tucne,a bolo to dost protivne teraz to prestalo ale niekedy sa mi snivaju sny,hrozne a velmi realne.

mary-anne

ja mavam nocne mory a zle sny pravidelne, niekolko rokov, uz je to u mna zvyk, bohuzial.ale nejako to neriesim. lebo urcite to ma nieco spolocne s tym, co sa deje v mojom zivote. ze sama nie som v pohode.
a ci sa to da vobec nejako zlepsit, neviem..
a s tym spankom, ja tiez, ked si mozem dlhsie pospat, tak dokazem spat naozaj velmi dlho a cim dlhsie spim, tym som viac unavena,ale to asi kazdy.