dráždenie análneho otvoru u muža

Pipo69

hh mno asi tak nejak, ešte nikdy predtým som to neskúšal, ale bolo to super
a určite sa mu to bude páčiť, len choď nato pomališky a ak chceš spraviť prienik, tak sa ti zíde gelik :-)

danuska123

ahoj pipo.pocula som ze to maju chalani radi ale neviem ako to mam urobit ci fakt nebude priatel veelmi prekvapeny ze co to stvaram...ako tvoja priatelka to urobila?nieco ti naznacila alebo pri orale jednoducho zasla tam prstikmi a tak?

Pipo69

MNo ja viem, že je tam to miesto. A inak neboj, že by ti na tých prštekoch niečo zostalo :-) Len je škoda, že moja priatelka nemá rada presne túto vec :-( Ale nevadí, milujem ju a to je základ :-)

nada

chalan ma niekolko centimetrov od zaciatku anala thake miesto ako zena vo vagine bod g a ked ho drazdiz alebo zatlacis spravne automaticky hned hned ma erekciu ,,aj by som tho skusila ale pride mi tho velmi nechutne ked chalan mna drazdi cez zadocek paci sa mi tho ale ja chalana neviem mam aj thak trochu strach z toho ze nieco mi ostane na prstekoch:D

Pipo69

MNooo tak to je pekná predstava. Ide o to, že ja som tiež nevedel, že sa mi to bude páčiť, len to na Silvestra jej tam nejako zablúdili prstíky a páčilo sa mi to a hneď sa dostavila brutálna erekcia. Mno a teraz naposledy sme to zaradili do našej predohry a aj milovania a je to super

marki

Mna to aj laka dotykat sa tam partnera,len som sa vzdy bala ci to nie je chlapomneprijemne alebo dokonca aj trapne.Myslim,ze keby som si bola ista,ze mu to robi dobe aj drazdenie jazykom by pripadalo do uvahy.