G-paličky

ona

rng doktorka mi vyslovene zakázala vyplachy a aj tu na nete mi v online poradni gynekolog zakal robit vyplach. Beriem probiotika lactobalicily, rozne druhy...tak isto posilnujem imunitu a nenosim tango nahovacky, len trenkove nohavičky. eniaia presne tak, nikdy neides na kontrolu potom však? ja mam ten isty problém..tiež neviem či mi to zaberá.

RNG

Co tak par vyplachov koloidnou striebornou vodou alebo roztokom GSE a zobrat nejake dobre probiotika na zvysenie odolnosti proti skodlivym bakteriam?

eniaia

a ja mam zase stale E. coli a uz dlho, lenze moja gynekologikca mi vobec nerobim kontorlne stery a tak tam len chodim uz vela rokov a da mi lieky potom pridem znova za dalsi cas a znova mi da lieky a nikdy neskontrluje ci mi tie lieky aj zaberaju. a ked so spytala na kontrolu povedala ze nemam prist.

ona

povedala mi to moja sestrička u gynekologičky, keď som sa len telefonicky informovala na výsledky kultivácií. v piatok som objednaná už k gyn., len som chcela mať naštudované čo mi je, aby som mohla dávať otázky k veci. Ale je to strašná otrava - poznám ženy čo sa umyjú raz za 2-3 dni a sú zdravé. Dokonca i priateľ mi povedal, že ešte takú ženu nestretol, čo to takto rieši prehnane. Práve preto ma to hnevá - tangáče som prestala nosiť pred rokom, umývam sa, partner si dáva pozor i pri sex. praktikách aby mi "tam" niečo nezaniesol a just to mám.

mis.

ona, G- paličky znamenajú, že tam máš nález, ešte sa to bude dourčovať a robiť citlivosť na ATB. Toto Ti povedal kto- takýto výsledok?

ona

ďakujem za odpoveď. myslela som si, že to bude spoločné s tým, že to je z hrubého čreva. mám s tým neustále problémy. Pred mojou gynekologičkou pôsobím ako "špindíra" čo sa nevie ani po veľkej potrebe umyť. Lenže ja si myslím, že hygienu dodžiavam až prehnane. Predpokladám, že je to spôsobené skôr tým, že nemám vlastnú ochranu možno i vďaka prehnanej hygiene. Čo si myslíš?

globus pallidus

ak ti vyslo ze G- paličky znamená to ze sa jedná o gramnegatívne bakterie najpravdepodobnejsie enterobakterie zijece v creve, ktore su tam ako sucas normalnej flory.avsak vzhladom k tomu ze ze obidva telesne otvory sa nachadzaju velmi blizko seba aj napriek dodrziavaniu hygieny sa mozu dostat do posvy a tu sa uplatnit ako skodlivé. neboj sa gynegolok predpise antbiotika ktore to urcite preliečia