Žltý výtok! Čo to znamená?

majulka554

Ahojte mám 11 tento mesiac už 12 a nemám menštruáciu. Mám len biely výrok ktorý je na nohavičkách žltý. Prosím poradte mi čo to znamená :) do predu vám ďakujem.

very

juli, neviem ci pouzivas tampony, ale moze to byt aj nimi. ak si ich dostatocne casto nevymienas napriklad. Myslim ale ze to sama neodstranis... gynekologička by ti s tým pomohla. bez obav ju navstív bezohladu na tvoj vek.

juli

prosim Vas poradte mi:od kedy som prvykrat zacala menstruovat od vtedy mam taky bieli vytok bez zapachu..ako dost neprijemne mi to je a ma to stve...lebo napriklad ked mame telesnu vychovu tak ked behame citim koby zo mna tieklo...no strasny pocit..pouzivam slip vlozky...ale nechcem ich pouzivat napriklad v lete...nieje na to nejaky domaci recept?...ku gynekologovi este nechcem ist mam 15rokov a prosim vas odpiste mi co mam robit ake pripravky najepsie nejake domace..skusala som aj nejake tie rusne cviky...pri odtekani mocu a tak...ale nic nepomaha co mam robit citim saneprijemneak najdem na nohavickach biely slizky vytok...dodrziavam hygienu no neviem co mam robit a myslim ze na to aby som mala navstivit az doktora to nieje...nechcem tam s tymto ist nehanbim sa za to ..ale je mi to neprijemne...ked som sucha a pri nejakej praci alebo namahe citim ze som vlhka..a niesom vobec vzrusena ani nic!..prosim odpiste mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!dakujem vopred:)

mirka007

ahojte nevie mi niekto pomoct< ja newiem co to je mam len 16 tak nechcem ist ku gyn....mam uz dlllllho zltkasty vytok neviem ci je to ten prirodzeny ktory ma vacsina zien alebo zapalovy nijak zvlastne nezapacha mozno sem tam trosicku ho citim ak si pricuchcnem ale nieje to nic smradlave je vo vacsom mnozstve a dost mi zavadzia kto poradii??

enta

ja mam bezne take zapaly..a nema to docinenia so sexom..takze nesudte,hned takto tvrdo ja333ja! no no! treba preliecit,cim skor

montrela

Ahoj. Jednoznacne navstiv svojho gynekologa/gynekologycku. Ja som mavala zapaly pravidelne, rovnako to moze byt premnozenie kvasiniek ako to bolo uz spominane. Alebo ked nechces ist silou mocou ku doktorovi, kup si Tantum Rose. Je to na volny predaj. Ja tento vyplach pouzivam tak raz do tyzdna preventivne a od vtedy som v poriadku.

ja333ja

prepačte,ja som len dala jednu alternatívu že čo by to mohlo byt,ano je to vec imunity,a takysto to može byt aj zapal....

hujiooo

Ja 333... v zivote som mala iba jedneho sex. partnera a mavam aj ja vytoky, je to vec imunity a premnozenia kvasiniek v posve, tak tu prosim ta neobvinuj ludi z promiskuity.

andie

najlepsie je zajst za gynekologom. pravdepodobne to su chlamydie, ale moze to byt aj cokolvek ine. v kazdom pripade nezomieras :) len sa daj preliecit.

ja333ja

Žltý výtok=po väčšine ide o pohlavnu chorobu,odmädzuj sex,nestriedaj parknerov
potom sa čuduj že Čo to znamená?????