Pachnuci vytok z pupka a pasovite palenie okolo pupka

Príspevok v téme: Pachnuci vytok z pupka a pasovite palenie okolo pupka
nina765

Ahojte, ma niekto skusenosti z pachnucim vytokom z pupka (nevyteka sam, len ked si ho vytieram) a pasovitym palenim v oblasti pupka? Nemoze ist o nejaku infekciu, pripadne chorobu criev (napr. celiakiu, prip. alergiu na mlieko)? Boli to stale, je to neprijemne a niekedy mam pocit, ako by som citila zapach v tele, napr. ked sa nadychnem. Ako keby sa mi tam nieco kvasilo. Bola som na gastro vysetreni, vysledky boli ok, bola som aj na oper. slep. creva, na laparoskopii, ale nic mi nezistili. Mam to uz zopar rokov a zacinam byt zufala, je to dost neprijemne. Dakujem vsetkym za odpovede. Nina

redka

nie som odbornik... ale na zapalove proscesy v tele odporuca RNG tusim serrapeptazu, enzymovu terapiu.... neskusala si brat wobenzym alebo nieco podobne? napis do temy otazky na RNG, on ti poradi co s tym....

artie

Pred troma rokmi 5 hod. operácia brušnej dutiny. Od vtedy problém za problémom. Najskôr červené ložiská, ktoré neskutočne svrbeli, na miestách, vlasy,uši, zadok- skoro pri krížovej oblasti, teraz pupok- zapáchajúce, svrbí to. Podotýkam, vyšetrenia všetko neg. Najnovšie opuch rúk, nôh, koleno 3x voda ťahaná inak okrem zápalového vyšetrenia všetko v norme. Som už zúfalá, kto mi môže poradiť?

BB186

Ahoj nina 765, aj ja som mala roky tie isté starosti.Bolo to od riflových gombíkov.Začala som nosiť tielko a bolo to fuč. V lete som si gombík zvnútra nohavíc nalakovala lakom na nechty, alebo prelepovala leukoplastom.
Celé sa to po nejakej dobe asi 2 roky ukľudnilo, a teraz už viac rokov mám kľud. Veľa šťastia. BB186

Mallina

Prestan pouzivat ten madarsky hnus Repar.it h4, neviem ako to mozu predavat presne to iste som mala vytok z pupka po tomto.

KAPURA

AHOJKI .MAM 2 PROBLEMI.UZ ASIK MESIAC SA MI DEJE NIECO OKOLO PUPKU MAM ZVLASNE BOLESTI A SVRBENIE A TEN DRUHI PROBLEM MAM ZE MI VYCHADZA Z PUPKU VODA A NIEAKA JA NEVIEM AKASI SPINA ALEBO CO NEVIEM ... KTO BI MI VEDEL PORADIT CO TO MOZE BIT BOLA BI SOM VELMI RADA KEBY SA MI NIEKTO OZVAL DAKUJEM.

Anna-Mária

Dva tri dni cítim páchnuci výtok z pupka. Je ten pach neznesiteľný, bojím sa niekde vojsť, aby to aj iní necítili. Liečím sa na hemoroidy, beriem Mobivenal a REPAR IT H4-na miestne ošetrenie po stolici,.Často mi krváca konečník po stolici ale aj bez nej, na ten najmenší tlak sa objaví krv a teraz ešte aj pupok začal smrdieť. Pravidelne navštevujem gastroenterologa, ale tento problém sa objavil len teraz.Čo mám robiť? Ako sa zbaviť tejto nepríjemnosti?Dakujem za radu.

momo

mam problém s pupkom hnisa mi nie stale raz za par dni hnis mi nevyteka len sa mi objavia take hnisave zaschnute špinky mavam aj bolesti v bruchu taky tlak ale nemam žiadne teploty ani necitim sa byť chora

RNG

skus na to zmes kokosoveho oleja praskoveho cukru a par kvapiek citricidalu, ktoru som tu uz mnohokrat spomenul ako hojivu na rany, na hnisanie a podobne.