Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?

Súvisiaci obsah

Hoobie

nechcem hrať na triedu, ale:

KEDY TO ZISTÍŠ?
po koľkých dnoch zistíš? Pokojne už 24 hodín, podľa tehotenského testu. Ten sa dá kupit v kazdom supermarkete s oddelenim prezervatívov, alebo v každej lekárni ho maju. Stoji okolo eura a niečo. Do dvoch či troch eur kupis aj nejaký presnejší a lepší. Ocikáš, alebo použiješ poda návodu a vieš to. Pokojne kúp dva.

PODIVNE POCITY:
Divné pocity mozu byť odvodené aj zo strachu a pocitu. Fantómové bolesti, dotvorené psychickou.

Ak ťa sklame niekoľko pocitov, plus nemáš poruke žiadne peniaze a obchod či lekáreň, aj v lese vraj stačí ocikať púpavu, ale to je hlúposť, skôr babičkovský recept, ktorý možno v niektorých prípadoch zaberá, ale ťažko to považovať za pravidlo viz prípady zaujimavosti.net

Odporúčam sa však neradiť s nesprávnymi kamarátkami a aj lekárnička poradí v lekárni aký test a ako.

abcdef11

Ahojtee .. PROSIM vas mohli by ste mi pomoct a ujasnit mi jednu vec? Vsade sa pise ze priznakom tehotenstva je vynechanie menstruacie, ale co to znamena? ze menstruaciu vobec nedostanem alebo ze mi bude meskat?

abcdef11

Ahojtee .. PROSIM vas mohli by ste mi pomoct a ujasnit mi jednu vec? Vsade sa pise ze priznakom tehotenstva je vynechanie menstruacie, ale co to znamena? ze menstruaciu vobec nedostanem alebo ze mi bude meskat?

mea11

možte mi povedať mali sme sex bez kondomu ale nespravil sa domna ... a nemala plodne dni ...ale mampriznaky tehotnstva neviete mi poradiť či som v tom alebo nie ?

brigitaaa

Prosím Vás nie som plnoletá a mám vážny strach že som tehotná...prvý krát som mala pohlavný styk bez prezervatívu. Ako zistím či nie som tehotná ???:( Prosím Vás naozaj odpíšte niekto :(

dominika23598

prosím naozaj o radu, niesom plnoletá a mám naozaj strach. Menštruáciu by som mala dostať zajtra, cítim sa divne.

dominika23598

Prosím Vás o radu,
môže sa stať že by som bola tehotná, pri tom som nemala styk opakujem nemala, ale priateľ ma robil, ja jeho tiež, je to možné? prosím vás. Ďakujem.

kantania

ahojte bojim sa ze som tehotna nemam chut do jedla a mam krc v bruchu mestruaciu som uz mala a test som si nerobila prosim pomôžte mi ak mate skusenosti niektora s tym

pumpu

ahojte ,mozno vyzniem ako mala ale neviete mi niekto poradit test mi ukazal ze niesom tehotna ale uz 4den nemam menzes ale mala som male dve bodky krvacania co myslite je to normalne?

babo

chcem sa opitat jaka pravdepodovnost tehotenstva je mimo plodnich dni plodne dni su ak sa nemilim asi tak 5-6 dni a dne s mam od styku asi 3 den neviem kazda odpoved bude dobra