brať či nebrať HAK?

moma

Nie, da sa to v pohode aj s nepravidelnym cyklom... pozri si niekde na googli billingsova metoda. Da sa to krasne vypocitat... Mam velmi dobru 3 rocnu skusenost...Drzim palec, nech sa ti dari.

jaja

asi sa aj ja dám na takéto prírodnejšie metody, lebo Hak NECHCEM už ani vidieť...!len neviem ako sa to počíta, a počula som, že je potrebné, aby žena mala pravidelný cyklus, inak je to nepresné??

moma

Ja neberiem ziadne tabletky. S manzelom praktizujeme plodne a neplodne dni. Je to super, kazdemu to odporucam vyskusat... Po tyzdni odriekania pridu nadherne orgazmy. A chlapovi tiez netreba dat vzdy, ked sa mu zažiada, no nie?

jaja

ale treba to brať pravidelne, približne v rovnaký čas každý den, nezabúdať, nemať hnačky a nevracať do 3-4 hodín...

lilaqwert

my to s priatelom robime vzdy s kondomom. avsak kazdy den a aj ked mam svoje dni. ked zacnem brat tabletky a on uz nebude mat nikdy gumu bude to este vzdy bezpecne?

jaja

noo, ja som niekedy bola zástanca tohto spôsobu ochrany, ale po tých nežiaducich účinkoch čo som zažila u bellary (mám tu tému bellara-nikdy) ,no neviem, či to niekedy v živote dám do úst, lebo nemám chuť už robiť zo seba pokusného králika...!!!

saška

ja beriem hak a citim sa z nimi lepsie ako bez nich... nemam potom take bolesti a zavraty...samozrejme vsetko zavysi od vaseho organizmu...ja pred tym ako som ich brala mi boli urobene komplet vsetky testy krv,pecen zaludok atd...a podla toho mi ich doktor predpisal...nemozem sa stazovat

gabca

ako je fajn ze veris lekarke a tak....ale nemyslis ze akakolvek hak je nebezpecna??nemyslim tym ze hned odpadnes alebo tak....ale pchat do seba lieky a to dost dlhu dobu ktore ti môzu znicit zdravie....no neviem....ja som tiez uvazovala nad hak ale som si nasla o tom rôzne veci a som sa az zlakla ze co vsetko môze spôsobit zdanlivo ,bezpecna, tabletka.....