Ako si vyvolať menštruáciu?

katka_91

Dobre tipy ako vyvolat menstruaciu som nasla tu na tejto stranke www.menstruacny-kalendar.sk mne z toho zabera alchemilka s rebrickom. Pouzivam ich pravidelne.

25anonymous25

ahojte :D mám 14 a ešte som nedostala menštruáciu .. irituje ma to :D neviete mi poradiť niečo na vyvolanie ? hocičo okrem gyndy :D ďakujem

25anonymous25

ahojte :D mám 14 a ešte som nedostala menštruáciu .. irituje ma to :D neviete mi poradiť niečo na vyvolanie ? hocičo okrem gyndy :D ďakujem

Pauli000

Ahojte, na 100% mne zabral Alchemilkový čaj ktorý som si dala o pol 7 večer a neskôr okolo pol 9 večer som si dala 2dcl vína s 1 dcl kofoly a do rána som to už mala :)

july111

ANONYM.: Meskanie menstruacie moze ovplyvnovat viac faktorov: stres, choroba, lieky, nahla zmena hmotnosti a pod. Zalezi taktiez aj od tvojho veku. Na znacenie menstruacie mozes skusit napr kalendar www.zienky.com - kde ti orientacne ukazuje aj plodne dni a v grafe cyklov ukazuje odchylku cyklu od "ocakavaneho cyklu" :)

ANONYM.

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať či by ste mi vedeli niekto poradiť ako by som mala postupovať, keď mi mešká MS už 5 dní...mám stále pocit, že už to prišlo + výtok + bolesti brucha večer. Mám pravidelné intervaly MS, tak 30-32 dní. Robila som si tehotenský test a vyšiel negatívny. S priateľom si dávame pozor, tabletky som pred 7 mesiacmi vysadila, aby sa mi očistil organizmus.

Ewitta1508

ahojte mám otázku mám 18 a naposledy som mala menštruáciu december 2011...neviete prečo mi tak mešká? a mám ísť k doktorovi.. veľmi sa bojím že sa môže niečo stať.. môže to byť dedičné.. som po mamke ktorá je s tých chudších. a aj jej rodina.. a ona tiež mala neskoro menštruáciu...tak čo si myslíte??