Vyrážky na žaludi

Ben8991

Nemyslím si že by to mohlo byť niečo vážne ... mám 14 rokov a nemal som ešte pohlavný styk a mám to tiež ...

Janek30

Dobry den. Mal som nechraneny pohlavny styk so zenou a ihned pocas pohlavneho styku a po nom som si vsimol hned na zaludi asi 2mm okolo dierky na mocenie vyhodenu malu cervenu vyrazku - pupencek. Presiel tyzden dodrziaval som hygienu pradlo a sprchval som to len s cistou vodou, ale je to tam stale. Tvar a farbu to nemeni, boliet a svrbiet nesvrbi, nezvecsuje sa a ani nezmensuje a ine tazkosti nemam. Nemoze ist len o nejaku koznu reakciu, nakolko te pupencek sa vyhodil ihned pocas pohlavneho styku?.....Poprosil by som o radu odbornika co s tym a ake su moznosti a liecba. Dakujem za skoru odpoved.

dajlan

Zdravím vás chcel by som sa surne opytat. Mal som sex z kondomom a rano sme si vsimli ze mala menstruaciu. Tak mi ho honila dlho a nebola moc skusena a nevedela to. Na druhy den pozrem na zalud a mam tam take cervene bodky je ich tam celkom dost. Penis si umyvam a davam si nato canesten. Zatedy to mam len 1 den,prosim poradte mi :/ som mlady.

tpch

Elvis, ty mas studovat slovensky pravopis a nie sulozit s kazdou, ktora roztiahne nohy a bez ochrany. Ta tvoja musi byt asi tiez inteligencne obmedzena, ked chodi s takym magorom. Dufam, ze si nieco chytil, aby si sa poucil...

Elvis2007

mal som sex z nahodnim dievcatom lenze mala menstruaciu ale tvrdila ze nema,lenze ked som ho vlozil a vitiahol od trochu krvi hned som prestal a nechal som to tak lenze asi o hodinku som mal sex zo svojou partnerkou a o jeden dva dni sa mi urobili dva vyrazky,vyzerajuce ako ako ked vytlacis vyrazku na cele a zostani ti diera lenze sa mi zda ze sa to svacsiuje,,,,poradne co stym...mam aj trochu strach ci som nieco nechytil ale hlavne ci som nenakazil svoju partnerku inak bi som to neprezil,,,,,prosiiiimmm

79jakub79

Dobry den ja sa chcem opitam na penise mam take male biele bodky,vyrazky a a neviem co mam robit aby my to zmizlo chcel by som mat sex ale sa bojim ze to potom bude mat aj moje dievca a nedaju sa vytlacit poradte my prosim vas.