priatel je proti sobasu sobasu

alliena

dakujem vam za vase nazory a skusenosti...aj ked si stale myslim, ze sobas nie je len o papieri ale aj o vyjadreni dovery k partnerovi.
A ked maju prist deti, neviem, ci pre zenu nie je predsa len lepsie byt v manzelstve. Pri rozpade je to ona, co taha za riadne kratsi koniec a este aj s detmi. Asi tolko. To co mi povedal, ma riadne nacalo.

šumienka

Zrejme nie pre každého je "papier" dôležitý. Ja som vydatá 9 rokov, a keby ma manžel vtedy extra neprehováral, tak sme aj doteraz nezosobášeny. Je to individuálne

kimka

lea si to zobrala za nespravny koniec. Tu ide o tu svadbu. Predpokladam, ze ked sa chcu dvaja vziat a planuju svadbu, tak sa nadovsetko miluju a vazia si jeden druheho.S filipom2 sme chceli len povedat, ze je to nas zivot, nasa svadba a hlavne nasa buducnost a nikym a nicim si ju nenechame pokazit.

martinka:)

ahojte:)ja som rozvedena uz 8.rok,moji rodicia ziju velmi zle,segra aj brat ma uz druhe manzelstvo,nikdy v zivote sa nechcem vydavat,mam z toho strach,a s detmi to tiez nevidim ruzovo,hoci ich milujem,mam dost velky blok,z nasich manzelstva,horsie,ze neviem ako dalej:)pa.pekny den.

filip2

Keby som si ju nevazil, tak si ju nechcem vziat... Nemyslis?
Nie je mi jedno, koho si vezmem, tak ako mi nie je jedno, ako bude svadba prebiehat. Podla mna ovela horsi je pristup: zorganizujte si to ako chcete, povedzte len cas a miesto, kam sa mam dostavit.

lea

a vazis si vobec svoju nastavajucu, ked si sa o nej tak vyjadril? " Je to sice Vasa dcera, ale moja svadba. Ak chcete mat svadbu po svojom, zozente pre dceru ineho zenicha..." to akoby Ti bolo jedno, koho si beries, len aby bola svadba mala..

adi

Filip suhlasim s tebou, ty si beries ju a nie svokru. Ked jej dovolis sa miesat do vasho vztahu uz teraz, bude to robit aj potom. Je to VASA svadba, tak si ju urobte ako si ju vy predstavujete. Je to fakt totalne zastarale, ze vraj bud rad, ze ti ju daju. To kde my zijeme?

lucia99

Treba aby sa dohodli mladomanželia. Ja som mala svatbu s 15 ľuďmi. Chcela som malú svatbu, ale nie až takú. Bola som mladá a trochu z toho vyplašená, tak keď si to zobrali na starosti manželovi rodičia som nenamietala. Teraz ale ľutujem, že som vtedy nebola priabojnejšia a od svojich požiadaviek som upustila. Nerozbilo nám to vzťah, sme šťastní už 17 rokov, ale niekde vo mne hlodá červík, že som tam nemala zopár ľudí, ktorí by si to zaslúžili.

buba-mara

ahoj alli, moja skúsenosť je taká, že moj slob.priatel,/ja rozvedená/ mi ked som otehotnela povedal, že ked sa bábo narodí zoberieme sa, aj ked sa mu do toho moc nechcelo, to vycítiš a po porode som už 3 roky a nič, vyhýba sa tej téme, hlavne babky ked ho bombardujú otázkami neodpovedá, je to také trapné, už to ani neriešim, aj ked niekdy mám deň, že ma to v mojom vnútri sere, ale vždy si potom poviem, že si nedám týmto nahlodať náš vzťah.Denne mi napr. niekolkokrát hovorí ako ma lúbi, aj nášho syna, aj to ozaj z neho cítiť, takže týmto sa všetky zlé myšlienky vymažú. Rozvod už mám za sebou, tiež som trvdila najprv, že sa už nikdy nevydám, ale predsa my baby si na svadbe viac zakladáme. Radšej dobrého chlapa bez svadby ako...ale to už je iný príbeh.papa a nech sa ti darí a vela vecí v živote sa stane, ked ich nečakáš,takže...všetko dobré :)