brucho

Príspevok v téme: brucho
lllll

Mam taky problem, ze mam 2-4 denne stolicu. Skoro kazde rano ma trochu pobolieva brucho uz dlhsi cas. V priebehu 3 mesiacov ma uz 3 ci 4 krat boli brucho dlhsiu dobu(niekolko dni)
Predtym to boli aj sracky. Teraz nic, len boli. Nikdy som tomu nedaval nejaky velky vyznam, ale asi nieje nieco v poriadku. Mohli by ste mi pomoct ku akemu doktorovi ma posle obvodny alebo ku akemu by som mal ist. S cim to mozem mat problem. A poradit daco(strava a tak). Vopred dakujem. Este, ked si stlacim v podbrusku vedla praveho bedra, tak ma to pichne. Aby som bol presny medzi pravym bedrom a pupkom, ale 5-7 cm nizsie od pupku.

lllll

No ja hravam futbal, teda uz tiez som vyse mesiaca nehral, lebo mam problemy s klbmi. Teraz ma uz neboli to brucho, ale ked si tam pritlacim tak ma pychne..
V pondelok idem za neurochirurgom, co teraz robi ortopeda tak uvidim...

fanaxy

chcem len podotknut ze to pichanie v pravom podbrusku a ta stolica moze mat pricinu aj tzv.syndrom drazdiveho hrubeho creva.mam s tym nemale skusenosti.poradila by som navstivit gastroeterologa .lieky to zvladnu

barbinka

no ja ti poviem, čo mám ja. mám bolesti v podbrušku vpravo asi tak 2 mesiace. Ma tam tak pichá. Ale žiadne stolice. Hrávam tenis, no teraz som už cez mesiac nehrala( to vysvetlím neskôr). Naposledy som hrala 2.12.2007 a asi týždeň predtým som začala mať bolesti v podbrušku vpravo. Tak som si myslela, že mám natiahnuté triesla. 5.12.2007 ma operovali, brali mi krčné mandle a teda som bola v kľude asi do 20.12.2007, čo som len ležala a teda som to ani nepocítila. žiadna bolesť. Hneď ako som začala chodiť po vonku ma to znova rozbolelo. A tak som zašla ku gynekológovi, že či nemám zápal vaječníkov, no ale to som mala všetko v poriadku a mi povedal, že môžem mať pruh, alebo chronický zápal slepého čreva. Tak som bola na chirurgii asi pred týždňom a mi povedal, že ani slepé črevo, ani pruh, že zrejme mám tie triesla natiahnuté. tak uvidím. možno to máš aj ty, keď nejako športuješ.

washita

Ja by som vo vasom pripade nasadila stravovanie podla krvnej skupiny, ktoru mam a pila caj zo zihlavy a vrbovky. Pajem Vam vela sil a uspesne liecenie.