??? poradte

!!!

aduska co si pipi? však tá otazka bola položená v januári a teraz je august. už to má dááávno za sebou. tak čo píšeš???

aduska

ahojte neskusena111 moj 1.x sex bol dobry nebolelo ma to ani trosku ale mala by si byt nadrzanaa nie len tak skocit do toho a rozmysliet si s kym kde a ako ja lutujem moj 1.x lebo to nebolo podla mojich predstav bolo to dobre ale ziadna romantikaa nic tak to teraz lutujemm !!!!! tak to sprav s tym koho milujes ale nech si ten zazitok aj naozaj aj zapametas ale v tom dobrom zmysle dobree a nemusis sa nicoho bat je to dobre :P ak sa to tak da povedat

Ucitel

Ahojte holky.neskusena111 nemáš sa čoho báť.
Ide o to aby tvoj chalan bol chápaví.moje ,,poprvé" nestálo za veľa...Preto chcem aby to ,,Tvoje" bolo dobré.
Zožeň si na prvý krát Lubrikačký gel to je istota....Pôjde to oveľa oveľa jemnejšie a jednoduchcšie a chalan musí vnikať do Teba pomaličky...aby si na to Vagínne svalstvo zvyklo.Urýchlením by sa svalstvo mohlo poškodiť-natrhnúť lebo je to nezvyk prvý krát.Potom je to už vec súhry.Veľa šťasia a mlo bolesti.
kontakt na Mňa.Samotar3@azet.sk

jarmil7

noo ked si zavádzaš tampon, tak si nie vzrušená, však?? takže ked si ta dobre pripraví, tak to bude úplne v pohode... neboj sa.

cicii

Roztahovat sa sama ?a to ako ?a kde si to pocula?=).....Ja som sa nikdy neroztahovala=)a sex bol celkom v pohode potom...mna to nebolelo vobec len taky divny tlak ale uz si to nepamatam poriadne ale bolest to urcite nebola..ani ziadna krv..ale tak kazda to ma ine..nechaj to na chlapa a ked to nepojde tak tak az potom uvazovat o roztahovani =))

lakiri

Mala som rovnaky problem, ked som bola panna-zaviest si tampon bol horror. bala som sa prveho razu ako cert kriza, ale nakoniec to bolo hodne v pohode. Iba to na par sekund zabolelo, ci skor zastipalo a potom to uz bolo uuuplne OK. Nemas sa coho bat, tie reci o bolesti su patricne nadnesene.