obriezka=honenie

Martiinka2

Úplně souhlasím, nikde není napsané kdy má být předkožka plně přetažitelná, dnes se to nechává na přírodě a řeší se to jen v případě zánětu a problémů. Nechápu proč někteří kolegové do toho zasahují. Drastické uvolňování je minulost . Pokud to dnes takto někdo řeší,tak rozhodně bych s tím jako řodič nesouhlasila . Ja nevidím důvod s tím spěchat a děti traumatizovat.

ahjajjaj

niekto si tu oficiálne založil nick Ahjaj, pričom pôvodná ahjaj som ja. :-( Mňa nič do toho, koľko majú chalani rokov. Ale k téme. Detskí lekári majú určité kritériá, kedy sa má malým chlapcom stiahnúť predkožka celkom a keď nie, posielajú na chirurgiu, kde to potom režú a malé deti, často ešte v plienkách neskutočne plačú. Nuž, myslím si, že kedysi takéto nebývalo a neviem, či sa predkožke venovala taká pozornosť a zato ešte bolo snáď aj viac plodných mužov ako teraz bez chirurgického zákroku, takže nie je od veci nechať to na prírodu, resp. jej len trochu pomôcť a to spôsobom, ako písal autor príspevku. Teda mamičky chlapčekov: pri kúpaní trochu pomykať tou kožtičkou a umyť, tak aby dieťa neplakalo. Pravidelne, 3 krát do týždňa a keď má dieťa vek tých 6-8 rokov a už sa sprchuje, kúpe samo, tak poprosiť manžela, nech dieťaťu vysvetlí, ako sa umývať. Tak predídete zbytočnej bolesti a chirurgickému zákroku. To nie je normálne, že všetkým kamarátkam v mojom okolí už rezali ich synčekov a niektorých aj opakovane. Ešte anekdota. Dieťa bolo hospitalizované na zápal slepého čreva. Tak sa využilo, že je aj tak v anestéze a previedol sa aj tento zákrok. Mám veľmi vážne pochybnosti, že je to tak frekventovane nutné, ako sa to robí. Alebo to si len chirurgovia a lekári zbierajú body na platbu zo zdravotného poistenia?

jaj

@ Martinka, mne bolo hneď jasné, že si lekárka! :)

"Ahjaj, koľko rokov máš ty?" To bolo adresované tejto osobe:

Ahjaj
13.05.2019 18:44:20

Chlapci, koľko máte rokov?

Martiinka2

Tento problém není o gramatice, jedná se o konglutinaci. Je to přirozené pro každého chlapce, ve většině případů se to samo uvolní a to buď cvičením ve vaně a nebo masturbací. Dřív se to uvolňovalo drobným zákrokem za pomocí sondy počas preventivní prohlídky. Jedná se o dosti nepříjemnou a bolestivou záležitost. Pokud s tím máte problém klidně mi napište na email Martiinka2@seznam.cz a ráda vám poradím.

clooo

Tutanchamon, nechcel si napísať "tipujem" ? Keď už sa hráš na učiteľa slovenského jazyka, traba si poriadne osvojiť pravopis, zvlášť najčastejšie používaných slov.

feting

ja som mal to iste ako chlapec ale ja som si hostahoval a drzal som si tak predkozku a tak sa mi to samo oddelilo a teraz to mam uplne rovnake ako kazdi ini taze si z toho nero vedu ale to ze ti tak napuchol to neni dobre