Staphylococcus aureus

Príspevok v téme: Staphylococcus aureus
Dee

Minuly tyzden som zistila, ze mam hnisave akoby bublinky na mandliach,ale nic ma nebolelo, isla som k dr a ta povedala, ze je to angina follicularis a spravila vyter a nasadila ATB Ceroxim. Dnes som bola pre vysledky a povedala, ze som tam mala masivne zlateho stafylokoka,pozrela sa do hrdla, ze mandle su uz ok, mam dobrat ATB a keby som mala potiaze, mam sa vratit.MAm problem, ze neviem o tomto vobec nic. Ako som sa k tomu dostala a ako sa toho da zbavit. Ten nazov znie dost hrozivo a mam strach, ze to za tyzden len tak nezmizlo. Na co si mam davat pozor,moze to odo mna chytit aj rodina, alebo nie?Prosim , kto sa v tom vyznate, napiste mi. Dakujem

amybeag

Doplnky od RNG su vynikajuce. Je potrebne aj zmenit to, co sposobilo tento stav. Doporucujem preto aj zmenu zivotneho stylu: strava, pohyb, pozitivne myslenie a hydrataciu v max.moznej miere. Ak nenastane zmena v tom, co dodavame denne telu, povodny stav sa vacsinou vrati aj po kure.

RNG

bubacka, GSE pracuje na to vyborne.
Kedze mas v tele viacero rozlicnych bakterii, asi mas oslabenu imunitu. Odporucil by som ti brat 2x30 kvapiek GSE do pol litra vody aspon tri tyzdne.
Tiez na tu ranu zmes kokosoveho oleja(1 lyzica) cukru, jemneho praskoveho(1.5 lyzice a 10 kvapiek GSE.
Dobre to zamiesaj v nejakej nadobke(POHAR)a nanes hrybo na ranu, omotaj platennym obvazom(alebo papierovym obruskom)Domtyzdna by sa to malo zacat zacelovat.

bubuláčka

Ahoj Dee.Stafylokok sa lieči dlhé mesiace, v ojedinelých prípadoch aj roky.Mám sama stafylokakokus aureus.Liečim sa od 09/07 a stále neúspešne.Nachádza sa mi na chodidle zo zo spodu,navyše mám v tesnej blízkosti výrastok a otvorenú ranu,ktorá sa nechce zaceliť a stále mokvá.Kožná mi ho ožaruje laserom a je vidieť iba malé zlepšenie.Najnovší ster mi potvrdil acinetobacter calcoaceticus a enterobacter foecalis.RNG,myslíš si,že aj mne by pomohol roztok GSE?Brala som ofloxin a dalacin 3 mesiace.Potieram to bactrobanom a máčam v repíku.Dakujem

RNG

Ceroxim je vyborny na rozne infekcie hrdla vcitane streptokokov(pyogens a pneumoniae=pneumokok), tiez haemophillus influenzae a klebsiela pneumoniae.
Po tomto atb treba nezabudnut brat probiotika!
Specificky na stafylokoky je velmi ucinny roztok GSE, ktoremu osobne davam prednost pred syntetickymi atb.