Muž a silonky

Príspevok v téme: Muž a silonky
zufala

Mojho muza vzdy vzrusovali nohy v silonkach,vysoke opätky..to vsetko je ok,sex sme si uzivali naplno,dala som si silonky,podväzky,sexi topky,pradlo...no minule ma sokoval.Pri sexe si sam obliekol silonky,ze ho to velmi vzrusuje.Keď k tomu pridal drazdenie vo vlastnom konecniku...viem,ze to nie je uchylka,no nemozem si pomoct.Moje vzrusenie je prec.Doteraz bol pre mna muzny chlap a teraz,v silonkach mi pripada taky zzenstely.Doteraz aj ked som ho pri milovani drazdila rukou okolo konecnika,tak mi to neprislo divne,ale teraz..ma oblecene silonky,sam si rukou ide az dnu...no nemozem.Co mam robit?Som z toho zufala.Velmi ho lubim,aj po nom tuzim,no ked si ho predstavim v tych silonkach a s dildom,alebo prstom v konecniku,proste moje vzrusenie je fuc.Viem,ze nie je bisexual,aj mi to vysvetlil,ze ho nevzrusuje pohlad na svoje nohy,ale ten pocit,ze ma silonky na sebe,no moje pocity ostavaju rovnake.Je tu niekto s podobnou "uchylkou"?

jebveeetee

Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.

amelianov1117

Ja celkovo najradsej na eshopoch, na superlove objednavam aj eroticke pradlo, pancuchy, podvazky a tak. Poznam uz svoju velkost, takze nie je nic jednoduchsie, nez si to takto nechat poslat az domov:)

Michali

Helou ??‍♂️
Ja nosím silonky 24/hod denne. Milujem ich má sebe a hlavne na ostro. Moja polovička nosí tiež silonky a nevadí jej že nosím aj ja nakoľko iba ona má v nich vidí. Ja kupujem jak sebe aj polovičke silonky a zároveň aj spíme v silonkách aj von či všade v nich. Milujeme sa v silonkách a je to brutal. Môžem odporučiť každému. Nie je to taká úchylka ako to každý vie len o frflať. Po vonku chodia pedofili,uchylaci,zberba bezdomovci a další ľudia čo majú o tisíc násobok horšiu úchylku. Ten kto chce a vie sa chápať rozumieť si tak nebude mat problém vo vzťahu s partnerom/partnerkou. Je to o porozumení a chápaní sa.

Spravodlivost

ŽENY A DIEVCATÁ ZACALI NOSIT UŽ AJ MUŽSKÉ SPODNÉ PRÁDLO.
Ženy nám prebrali kompletný šatník oblečenia.. nohavice, klobúky, kravaty, kostýmy, aj pánsku spodnú bielizeň atď ... ale keď muži oblečú niečo zo ženského šatníka, alebo už len pánske silonky, ktoré sa vyrábajú aj pre nich už je oheň na streche!!!. Ženy si myslia, že len oni majú právo obliekať všetko na čo si pomyslia aj mužské oblečenie, ale muži nie. Muž je hneď označený za buzeranta, úchyla, transsexuála, transvestitu atd. Muži sa pýtajú,.. a ako máme my muži volať a nadávať ženám, ktoré nosia napríklad nohavice?.. mužatky úchylky? Tieto predsudky pramenia z neznalosti histórie obliekania pančúch (prečo sa volajú pan–čuchy) muž, ktorí ich vymyslel a ako prvý vyrobil a kto ako prvý už v stredoveku obliekal pančuchy. Ženy to neboli. A aj bez znalostí o tom, že len nedávno v Paríži platil ešte zákon, ktorý ženám obliekanie nohavíc prísne zakazoval a jeho porušovanie bolo prísne trestané a ktorý sa prestal dodržiavať začiatkom 2 svetovej vojny.
youtu.be
www.24hod.sk
svet.sme.sk
www.pluska.sk
zpravy.idnes.cz

silonkovy76

Ahoj,podla mna je to uplne normalne ale samozrejme pre intimne chvile....vonku to nosit uz je iny level....ja to nosim tiez a velmi rad.....ak chces vediet viac napis mi na email. silonkovy76@azet.sk

pipo69 TEBE TREBA ZAŠIŤ TVOJU SPROSTÚ PRIMITÍVNU PAPUĽU A NAJLEPŠIE AJ TVOJE PAPRČE K TVOJEJ RITI ABY SI NEPÍSAL TAKÉTO PRIMITÍVNE PRÍSPEVKY.. TY PRIMITÍVNY IDIOT.

TosHo ty si gay?...citujem tvoju vetu..
No tak ja som gay a také veci nerobím...jednoznačne mi to nepripadá normálne...
-----------------
TAK TEBE SA ZDÁ ŽE MUŽ OBLIEKA SILONKY AKO NENORMÁLNA VEC...ALE AKO GAY STRKAŤ VTÁKA DO ZADKU MUŽOVI A FAJČIŤ MU VTÁKA TO SA TI NEZDÁ NENORMÁLNE ?..TY CH..J ...AKO BUZERANT IDEŠ OBHAJOVAŤ A PRESVIEDČAŤ VEREJNOSŤ ŽE SEX MEDZI ROVNAKÝMI POHLAVÍM JE NORMÁLNE PRIRODZENÉ ALE IDEŠ SA VYJADROVAŤ, KRITIZOVAŤ HETERO MUŽOV ŽE OBLIEKAJÚ SILONKY?.. TY BUZERANSKÝ POKRYTEC. AK MUŽ OBLIEKA SILONKY JE URČITE PRIRODZENEJŠIE AKO KEĎ MUŽ MUŽOVI STRKÁ VTÁKA DO ZADKU ALEBO HO FAJČÍ !!!!!!!