DANA- Vnútromaternicové teliesko ?

Príspevok v téme: DANA- Vnútromaternicové teliesko ?
mig

Ahojte, chcem sa opýtať na DANU tej ktorá ju používa. Máte tiež v mesiaci týždeň sylnejšie špinenie, týždeň čšisto, znova týždeň špinenie a potom sylné krámy??? Aj to či sa z Dany priberá, lebo moje kilá idú hore a neviem sa ích ztriasť. Mám ju už 8 mesiacov a dosť mi tieto veci vadia. Mám aj častejšie výtoky a svrbenie. Poradíte??

-Lenocka 31

To su vsetko blbosti... zalezi aj od lekara ktory mesiar vam to roby... najdi te si na to odbornika...
ja môžem danu len odporúčať, ja ju už mám druhý-krát a neviem si ju vynachváliť. lekárka mi odporúčala tú bez hormónov, takže si zbytočne s hormónmi nezaťažujem organizmus, pretože tie veľmi zle znášam.

;-) Danica ;

Baby mam danu uz druhy krat a neviem si vynachvalit ... odporucam , neskodi organyzmu a obohati vas sexualny zivot....!

Claudinkaaa

Ahojte, mam dvojrocneho synceka a 23 rokov.. po prečítaní všetkých Vašich príspevok som sa rozhodla si Danu neísť vybrať na recept z lekárne, včera som bola u novej gynekologičky a chcela som niečo iné ako tabletky.. samozrejme, ze mi povedala, ze Dana nema vedlajsie ziadne ucinky a urcite sa z nej neda otehotniet.. ale Vy ste mi to tu vyvratili vsetko a vdaka Vam sa toho bojim jak cert kriza ked tak este do uvahy pripada ta Mirena, o nej som lepsie recenzie od zien citala, aj znama v rodine ju ma uz treti rok a nevie si ju vynachvalit, ale predsa len asi este par rockov pockam.. Vaginalny kruzok ste neskusali ani jedna? Lebo to sa mi zda asi najlepsia alternativa dava sa to na tri tyzdne, zena si to aplikuje sama, da sa to v pripade vybrat na tri hodinky a vzdy je tyzden volno a na dalsie tri tyzdne sa dava novy kruzok. Aj mi ho Dr. ukazovala, je z takej umelej hmoty, vyzera uplne neskodne, da sa vybrat uplne normalne ako tampon. Tak je to asi lepsia alternativa ako cpat sa HAK, stacilo mi tych par rokov..
Tiez sa mi nepaci, ze ked zena otehotnie, tak Dana ten zarodok vlastne znici ja chcem este deticky urcite, minimalne jedno a nechcem otehotniet, ale kebyze sa uz stalo, tak urcite to babatko chceme s muzom.

Iwana 1

Ahojte chcem sa opytat dala som si zaviest danu pred dvoma mesiacmi.Prvy mesiac som menstruaciu dostala ale druhy uz nie stalo sa to uz niekomu?je to v poriadku chcem vas nazor idem aj k lekarke...ale chcem vediet ci sa to uz niekomu stalo

ejaja

Ahojte. aj ja som mala danu a bolo to nanic. Kopec penazi vyhodenych do vzduchu. Pri zavadzani bolest, pri vyberani po necelom roku bolest. Vybral mi ju lekar po tristvrte roku preto, lebo som stale krvacala alebo len tak spinila a nakoniec zistil ze sa pohybala a neplnila svoj ucel, cize nanic. Presla som na antikoncepciu a som v pohode...

katka2403

ahoj
ja mám danu už 3 rok a tiež nemám s nou zlé skúsenosti.Chvíľu to trvalo kým som si na ňu zvykla ale prežila som to v pohode.Občas pri pohlavnom styku to zaboli ,ale nie je to nič vážne ani nepríjemne.Počas každého menštruačného cyklu si kontrolujem tie tenké vlákna a myslím ,že je to dobrá vec tá dana ....aspoň nezabudnem na tabletku.
Ale počula som aj to,že ani ona nieje 100%-ná.
Ešte by ma zaujímalo či sa možu používať aj rôzne sexuálne pomôcky ak máš zavedenú danu .

MUCIKOO

ZDRAVIM VSETKY ZENY CO MAJU TIE ODPORNE TELIESKA V TELE!!!!VCERA SOM BOLA PO PIATICH ROKOCH VYBERAT A BOLA TO STRASNA BOLEST!!!TELIESKO BOLO HROZNE VZRASTENE A NEFUNKCNE HROZILO ZAPALE MATERNICE LEN DUFAME ZE BUDEME MAT ESTE BABETKO RADSEJ BUDEM PRIBERAT S TABLETIEK AKO SA POTOM TRAPIT TOTIZ TO MA VCERA MUZ DOHNAL K LEKAROVI LEBO SOM MALA STRASNE BOLESTI V BRUCHU A BOLO MI NA ZVRACANIE LEKAR SI MYSLEL ZE IDE O ZALUDOK A NAPRIEK VSELIAKYM MOZNYM VYSETRENIAM SA PRISLO NA TO ZE JE TO \\\"DANA\\\".ZENY NETRPTE!!!!A DAJTE SI TO ESTE VON KYM NIE JE NESKORO.

saja

Ahoj ja som najprv nevedela otehotnieť, mala som aj dve umelé oplodnenia a nič. Po zmierení sa zo skutočnosťou, že nebudeme mať vlastné deti, som zostala tehotná. Teraz mám 2 deti a neúspech s antikoncepciou nakoľko 3 neplánujeme. Pred 2 týždňami som si dala zaviesť danu a odvtedy mám strašné bolesti-a to nie som precitlivá. To nám zostáva už len kondóm?

3jana

ja môžem danu len odporúčať, ja ju už mám druhý-krát a neviem si ju vynachváliť. lekárka mi odporúčala tú bez hormónov, takže si zbytočne s hormónmi nezaťažujem organizmus, pretože tie veľmi zle znášam. chodím pravidelne /raz ročne/ na prehliadky, takže ak by sa vrastala, lekárka to hneď zistí. lekárka mi vravela, že problémy s vrastaním majú tie, ktoré nechodia na pravidelné kontroly.

3jana

ja môžem danu len odporúčať, ja ju už mám druhý-krát a neviem si ju vynachváliť. lekárka mi odporúčala tú bez hormónov, takže si zbytočne s hormónmi nezaťažujem organizmus, pretože tie veľmi zle znášam. chodím pravidelne /raz ročne/ na prehliadky, takže ak by sa vrastala, lekárka to hneď zistí. lekárka mi vravela, že problémy s vrastaním majú tie, ktoré nechodia na pravidelné kontroly.